Téma: KDU-ČSL nebo slovák Kotleba?

Od: Anonym: střední pes--- )
Kdy: 01. 04. 2017 11:31
Předmět: KDU-ČSL nebo slovák Kotleba?

Navigace: link | přehled | fórum
Populistické plky KDU-ČSL o podpoře rodiny? Ne.
Tuhle politickou stranu můžeme slovákům závidět!
Souhlasíte také???
BUDEME PODPOROVAŤ TRADIČNÉ HODNOTY!
Za manželstvo budeme vždy pokladať len zväzok muža a ženy.
Tradičné národné a kresťanské hodnoty, ktoré po stáročia formovali našu spoločnosť, sú čoraz viac nahrádzané konzumom a bezbrehým liberalizmom. Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko nedovolí, aby boli naše deti ohlupované zvrátenosťami v médiách. Nechceme mať degenerovanú spoločnosť, ktorá sa ľahko ovláda tými, čo chcú vládnuť svetu. Nebojíme sa nazývať veci pravými menami. Uvedomujeme si nízku úroveň veľkej čas súčasnej tzv. kultúry. Finančne aj legislatívne podporíme pôvodnú slovenskú filmovú aj umeleckú tvorbu. Zavedieme jasné pravidlá na kontrolu obsahu vysielania súkromných médií. Národno-štátne záujmy Slovenskej republiky povýšime nad záujmy lobistických a finančných skupín.
Výchovu a vzdelávanie mládeže postavíme na tradičných národných a kresťanských hodnotách.
Deti ochránime pred nemravnosťou v médiách.
Zakážeme prevádzkovanie výherných automatov.
Nedovolíme registrované partnerstvá a adopcie detí úchylmi.
Prešetríme činnosť zahraničných mimovládnych organizácií.
Od: Anonym: Velký pes--- )
Kdy: 01. 04. 2017 13:52
Předmět: Re: KDU-ČSL nebo slovák Kotleba?

Tak na tom je pra paradoxní , ze tyhlety radikální pravicové strany prosazují PRORODINNOU POLITIKU zásadně zřetelněji, než, tyhlety "křesťanské" politické strany jako je KDU ČSL , KDH, CDU… V programu KDU ČSL je toho proti témhletěm sotva desetina. Proto tyhlety "křesťanské" strany dávno nevolím . Slyšeli jste někdy někoho z téhleté "křesťanské" strany hlásat něco proti homosexualitě například?? I když oni čeští evangelíci, spíš asi volí TOP 09 než lidovce. (jo a neopič se po mně s nickem)
Od: Anonym: střední pes--- )
Kdy: 01. 04. 2017 15:12
Předmět: Re: KDU-ČSL nebo slovák Kotleba?

A tady máme něco od Oakmurovce.
A já se ptám - kde je ten křesťanský evangelický hlas?
Multikulturní fronta zuřivě útočí na naše děti
Ministerstvo školství stále pracuje na nové koncepci výchovy k občanství, útočící na myšlení školáků, kteří se tak mají naučit správnému přístupu například k multikulturalismu či k sexuálním menšinám.
Podle posledních zpráv se do tvorby koncepce zapojila i sekce pro lidská práva na Úřadu vlády ČR pod vedením ministra Jana Chvojky (ČSSD). To je další záruka toho, že se opravdu máme na co těšit.
Potřeba vést děti k občanství, úctě k bližním a své vlasti je neoddiskutovatelná a v této době navýsost potřebná. Ovšem, na ministerstvu školství pod vedením Kateřiny Valachové (ČSSD) vzniká koncepce, která má radikálně změnit pojetí občanské výchovy na školách. Školy už nebudou mít možnost vyučovat občanskou výchovu podle svých vzdělávacích programů, ale budou muset respektovat představy státu.
Přitom projektů, které mají za cíl multikulturní „vymývání mozků“ našich dětí je již celá řada. Jedná se tak o koordinovaný útok státních i různých neziskových organizací na myšlení školáků.
Po multikulturních projektech jako CZECHKID, Hello Czech Republic a v poslední době i velmi diskutovaném projektu EDISON, který se zejména v Brně setkal s vlnou odporu rodičů, přichází drtivá rána pro naše školství. Poté, co se věci chopilo i neomarxistické křídlo ČSSD s několika neziskovými organizacemi, vypadá to spíše na definitivní „vymývání mozků“ dětí v souladu s politikou multikulturalismu a podpory inkluze. Jak dlouho si to necháme ještě líbit?
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 01. 04. 2017 20:17
Předmět: Re: KDU-ČSL nebo slovák Kotleba?

Oba jste trochu mimo. Zrovna dnes jsem viděl na stránkách Hnutí pro život lidovce Bělobrádka, jak hřímal za rodinné hodnoty. Pravdu máte v tom, že tím hřímáním to ale zřejmě končí.
Mně se líbilo, že SCEAV oficiálně podpořila Pochod pro život tiskovou zprávou a rád bych se toho dočkal i od ČCE, když už se tedy SR bežně vyjadřuje ke kdejaké blbosti.