Odpověď na příspěvek: Re: Beseda o homosexualitě

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 13. 02. 2021 19:10
Předmět: Re: Beseda o homosexualitě

Polák: Jak by se poznalo, že jsem "obrácený křesťan"? Leda že bych ŘEKL, že jsem obrácený křesťan. Říct, že jsem obrácený křesťan, je snadné - to by s lehkou myslí zvládlo každé hovádko. Nechám na Pánu Bohu, ať řekne, jaký já jsem křesťan.
A vzhledem k tomu, jak zde šmahem ponižujete celé skupiny osob, jak jste tu hnusný na homosexuály, na své nevěřící současníky, na dnešní mládež, na různé církevní přístupy (liberálové, zastánci konceptu lidové církve), na nekřesťanská vyznání, na EU atd. atd., vzhledem k tomu, jak jste sprostý i na mě osobně (bylo to tu už vícekrát smazáno a já to vnímám s velkým nadhledem, leda jako vaši výmluvnou vizitku), bych si na vašem místě rozmyslel tady žalovat na jiné paušalizující. :-)
Kárat vás z mnoha důvodů nemíním, už jen kvůli vlastnímu svědomí. Stačilo by, kdybyste sám nahlédl, jak zásadně jste káratelný, i když se vám tolik líbí pozice kárajícího. Ale to se nestane. Už dlouho jsem nepotkal osobu tak jako vy plnou naivní křesťanské pýchy a nezralého egoismu. Jsem si jist, že jako zvěstovatel čehokoli budete mít nulový vliv, zato sklidíte notný posměch. I evangelium bude skrze vás uváděno v posměch, protože se ho ujímáte krajně nešťastným způsobem.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód