Oznámení: ČCE na Vsetíně – Dolní sbor hledá faráře/farářku

Oznámení > Kazatelská místa

ČCE na Vsetíně – Dolní sbor hledá faráře/farářku od 1. 7. 2025

Pro náš evangelický sbor na Vsetíně hledáme po třiceti letech nového faráře/farářku. Jsme společenství, které se pravidelně schází v rámci nedělních bohoslužeb. Během nedělních bohoslužeb máme také Nedělní školu pro děti. Tradiční součástí bohoslužeb je zpívaná liturgie, ve které chceme dále pokračovat. Několik z nás se schází také v týdnu, v rámci Biblické hodiny či zpěvu. V průběhu roku chystáme několik aktivit pro členy sboru a setkání jako Sborová neděle, Den díkuvzdání či Vánoční slavnost. Úzce spolupracujeme s Diakonií Vsetín.
Jsme společenství, které hledá kazatele/kazatelku, který/á bude u nás ve sboru rád/a a povede náš sbor dobrou cestou. Také hledáme člověka, který dokáže oslovit i mladší generaci. Valašsko je krásná část naší země a stojí za to tu pár let pobýt. Nabízíme prostorný sborový byt, faru, velkou farní zahradu a krásný toleranční kostel s opravenou střechou.
Bližší informace u kurátorky našeho sboru Petry Havelkové, nebo bratra faráře Bronislava Czudka, telefon: +420737835002. Za staršovstvo sboru Petra Havelková, kurátorka
Inzerent: Uživatel Evangnetu Petra Havelková <>
Stav: trvá



Kontaktní formulář






<Neověřeno!>





Re: ČCE na Vsetíně – Dolní sbor hledá faráře/farářku









Ověření emailu