Systematické otázky


Odpověď na příspěvek: Re: KATOLICKÁ BOHOSLUŽBA - MŠE

Od: Anonym: BohemianAnonymus <> ( ---.net.upc.cz )
Kdy: 07. 06. 2008 17:23
Předmět: Re: KATOLICKÁ BOHOSLUŽBA - MŠE

Vážený pane faráři Grombiříku,
Vaše rady a doporučení, které jste mi laskavě udělil nemohu přijmout z důvodů, o nichž se v této fázi nebudu zmiňovat – již to nestojí za to. O Vašich znalostech středoškolské latiny vůbec nepochybuji, avšak o Vašem taktu, možná i slušnosti, již ano.
Nuže dobrá, končím definitivně svoji činnost zde na Evangnetu. Ale než-li odejdu, nikdo na světě mi nezabrání, abych Vám, (uživatelům, potažmo i návštěvníkům těchto stránek), položil tyto otázky:
1) Když jsou Vám moje články od samého začátku mého působení zde tak proti mysli, a představují dle Vašeho názoru tak veliké úchylky, proč jste mi to již dříve nesdělil, a ponechal mne tak v mých bludech a nevědomosti? Jak si to můžete srovnat se svým svědomím duchovní osoby, (tedy ovšem za předpokladu, že jste jí skutečně, a nikoliv formálně)?
2) Proč jste nevystoupil proti řádění „apoštola nového bytí“ pana Deštenského a nechal ho zaneřádit tyto stránky takovým odpadem? Sám fakt, že můj poslední článek Vám vadil více než ty jeho, skutečně stojí za zamyšlení.
3) A konečně: jak je možné, že JSTE DOSUD NEBYL SCHOPEN VYPLODIT BYŤ JEN JEDEN JEDINÝ ČLÁNEK A OBOHATIT JÍM TUTO RUBRIKU, TRVAJÍCÍ ZDE UŽ CCA OD ROKU 2005?
Na tyto otázky si odpovězte sám. Vaši reakci již neočekávám.
MÁTE PROSTOR – VYUŽIJTE DNE!!!
Šalom,
BohemianAnonymus

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód