Etika na Evangnetu

Diskuse o tom, jak na Evangnetu konstruktivně diskutovat, jak přispívat, aniž bychom se vzájemně napadali.

Odpověď na příspěvek: Re: (ne)diskuse

Od: Anonym: Hodan Daniel jr.--- )
Kdy: 10. 07. 2017 11:14
Předmět: Re: (ne)diskuse

Dovoluji si reagovat postřehem z venčí - ne jen, že nejsem členem ČCE, ale je mi vzdálená i politický situace v Česku. Myslím, že to s tím souvisí:
1) těch nicků by bylo víc: velcí a malí psi, jedni nebo druzí evangelíci …, ale mám pochybnosti o tom, jsou-li to různí lidé. Jeden vzpomíná, jak byl v šedesátých letech pronásledován, tomu by tedy muselo být mezi sedmdesáti a osmdesáti lety. Moc tomu nevěřím.
2) všichni šíří typickou proruskou propagandu a odkazují na strany a osoby, se zájmy Ruska spojené. V Polsku jich tolik není, ale i tady se podobné věci dějí. Myslím, že je to spíš naivní pokus těchto iniciativ vlichotit se českým evangelíkům.
3) Mě osobně ale spíš zaráží, že takový nástroj, jakým je Evangnet, skutečná ČCE vůbec nevyužívá, faráři, jakoby nebyli, a pokud se tam angažují, tak dost nešikovně (s prominutím, ale mluvím i o Vás, nic ve zlém). Mám dost přesné informace o obsahu studia na ETF UK i jiných teologickýc školách v Česku a domnívám se, že byste měli zvládnout lepší argumentaci.
Ptám se Vás já: ať už jsou ti nicky kdo chce, proč jste jim Vy úplně vyklidili prostor?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód