Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: milý pane skadi

Od: Anonym: David Protest---.8-3.cable.virginmedia.com )
Kdy: 09. 09. 2010 14:15
Předmět: milý pane skadi

Studoval jsem stavební průmyslovku, vylučuje mě to snad z diskuse? Zajímalo by Vás, co studovali Ježíšovi učedníci? Rybařinu, celničinu a další "podřadné" obory. Vy si myslíte, že tím, co člověk studoval se jako všechno vysvětlí? Vím o knězi, který měl titul z teologické fakulty a jednou se přiznal, že vůbec nerozumí Bibli, že to není jeho obor. Pro vaši informaci, na teologické fakultě se učí teologie, ne výklad Bible. Spousta ateistů má teologickou fakultu, znamená to snad, že rozumí Bibli? Evidentně ne, jinak by ji dovedli pochopit.
Pokud vše poměřujete tím, co dotyčný studoval, tak bude Váš pohled na fakta vždycky deformovaný Vaším předsudkem. Já jsem tedy nestudoval teologii, ale vím o spoustě lidí, kteří studovali teologii a tvrdí to samé co já, co povíte na toto? Pravda se neptá co člověk studoval, pravda zůstává stále stejná. Je sice trochu snáz dostupná pro toho, kdo studuje vhodný obor, ale samotné studium ji nezajistí, pouze ji více zpřístupní. Zaleží tu na argumentech, ne na tom, co studoval ten, kdo je vysloví. Já jsem argumenty dal a jsou dobré, zkuste je vyvrátit. Podejte mi jeden argument z Bible pro svěcení Neděle a přísahám, že Vám pošlu 30000Kč. Mě tu nikdo argumenty proti Sobotě nedal.
Mě se tu nikdo nesnažil nic vysvětlit. Vše, co tu od oněch lidí s "titulem" padlo byly argumenty úrovně mateřské školky. Nikdo mi tu nepodal skutečný argument z Bible, vůbec nikdo. Pokud si myslíte, že někdo ano. Tak mi povězte, kdo a kde.
Pro vaši informaci, nejsem adventista, jsem člen ČCE. Pokud bych byl adventista, dělá mě to snad neschopným diskuse? Nabídka platí, předložte důkaz a já Vám pošlu peníze. Vím jistě, že žádný důkaz nepředložíte, vím to naprosto jistě. Pokud odepíšete, nebude to nic jiného než prázdná kritika.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód