Diskuze k: Oznámení: : Kostelník/kostelnice v Praze - Nuslích

FS ČCE v Praze 4 - Nuslích hledá kostelníka/kostelnici

Téma: Kostelník Martin Janča

Od: Anonym: Anonym--- )
Kdy: 19. 02. 2019 01:19
Předmět: Kostelník Martin Janča

Navigace: link | přehled | fórum
Pane Jančo, jestli vás tam vezmou, určitě se na vás přijdu podívat. To si nenechám ujít.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 19. 02. 2019 10:53
Předmět: Re: Kostelník MJ

Asi jsem ze staré školy, ale rád se přiučím, jak to vy asi mladší máte. Anonym tady založí takovéto hloupé vlákno. Navazuje na to, že MJ si už tu roky budute anonymní profil - koho vlastně? Buřiče, proroka, provokatéra? Je takové pošťuchování jen nezávažná hra? Nebo to svou závažnost má, a škodlivost - když se mluví anonymně, nevážně o vážných věcech? FAKT mě to zajímá, proto to tu píšu. Zkuste se, trolíci, na chvíli zamyslet. První, co vás napadne, o tom jsem přesvědčen, že tady vlastně o nic nejde, A potom? K čemu je to dobré - nebo to není dobré? Za všechny aspoň trochu promyšlené odpovědi předem děkuji.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 19. 02. 2019 11:27
Předmět: Re: V církvi kostelník - v pekle kotelník

Můj Anonyme, zatím mi na inzerát nikdo neodpověděl. Ale pokud tam budu dělat kostelníka, tak tě pozvu na bohoslužby, ať si můžeš pokoukat, jak skvěle koncelebruju, a po bohoslužbách zajdeme na faru na kafé, uvařím ti Davidoffku. Klidně může přijít i pan Vrána, jsme přece za ta léta parta hic a popovídáme o ČCE převážně vážně i nevážně.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 19. 02. 2019 11:47
Předmět: Re: kostelník

Jančo, já bych vás naživo potkat nechtěl. Jako člověka, který je za tím kryptonymem skrývá, bych vás bral. Ale kdybyste k tomu dodal, že vy jste "ten tajemný Janča", bylo by mi divně, a nepříjemně.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 19. 02. 2019 12:35
Předmět: Re: kostelník muzikant

A pane Vrána, co když mne znáte, jenom nevíte, že to jsem já? Neuhádl byste za ta léta, jaký asi je "Jančův" oblíbený hudební nástroj?
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 19. 02. 2019 12:55
Předmět: Re: kostelník

Tuhle hru nehraju. Ano, už se tu taky vyskytuji léta. Ano, vím, že jste tu rozsypal spoustu indicií. Ale já jsem chtěl spíše skládat střípky pravdy než střípky totožnosti nějakého přeludu. Nezajímá mě, kdo se skrývá za nickem MJ. A považuji to za těžkou a protivnou deformaci osobnosti, když je někdo internetovým trolem.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 19. 02. 2019 13:05
Předmět: Re: kostelník

Také mi jde o hledání pravdy. A mé příspěvky na Evangnetu považuji za hodnotné. Trol určitě nejsem.
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 19. 02. 2019 13:27
Předmět: Re: kostelník

Jančo, jsem tady tedy už roky, však to víte. Snažil jsem se mít pochopení i pro mnohé názory, které mi neseděly, mít široké pochopení, snad i tohle uznáte. Však i vás jsem nejednou pochválil. Ale mnohé vaše příspěvky byly trolením úplně natvrdo. To abych se teď bál, že za nickem MJ objevím někoho, koho mám lidsky rád…
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 19. 02. 2019 16:55
Předmět: Re: kostelník

Musím tedy doložit, proč vás považuji za trola. Například: Plevelíte tento blog všemožnými, ale spíše nemožnými odkazy na h. (Mikuláš, lešenářská firma, traktoristi,,,, vy víte, co připomínám). Tak, že toto téma převažuje. A pak jednou za čas své působení zhodnotíte a napíšete, že je to evangelická církev, která je tímto tématem posedlá. Troll je "v internetovém slangu obvykle anonymní účastník online diskusních fór…, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě." OK, tak mně osobně je z vašeho trolení občas na blití.
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 21. 02. 2019 19:45
Předmět: Re: Žaludeční nevolnost

Tak až budete zvracet, pane Vrána, nezapomeňte udělat selfíčko. Poblutýho farářa jsem ještě neviděl, a to už jsem v ČCE viděl ledacos. Naopak, odvážně šířím pravdu v církvi jako Hus. Ale to jsem vám už vysvětloval. Trolení taky neuznávám.