Téma: Etika a politika

Od: Anonym: David daggie Geisler---.tmcz.cz )
Kdy: 30. 08. 2011 16:01
Předmět: Etika a politika

Navigace: link | přehled | fórum
Myslivecká trpělivost pana Schwarzenberga
„Jsem starý myslivec, a když chcete srnce střelit, tak nemá smysl hulákajíc běžet hodinu lesem. Musíte se trpělivě posadit na paseku a jednou tam vyleze, jednou každý udělá chybu. A to se musí holt využít,“ řekl v úterý novinářům.
Podle ministra zahraničí poslední přestřelka mezi ním a Bátorou byla vhodnou příležitostí ukázat, že personální ředitel porušil úřednickou kázeň.
„Museli jsme dát jasně najevo, že to je pro nás zásadní věc. Že to není nějaký kapric nebo politická intrika, ale že nám jde o demokracii a demokratické smýšlení v této zemi. Jsem dědek starej a jsem mezi dnešními politiky asi jedinej, kterej pamatuje na protektorát,“ dodal Schwarzenberg.
V pondělí ministr zahraničí mluvil o tom, že fašizující tendence nesmí zasahovat do české politiky.
Bátora v minulosti kandidoval za ultrapravicovou národní stranu a účastnil se antisemitské přednášky. Na svém facebookovém profilu nazval ministra zahraničí Schwarzenberga starým prskajícím chudáčkem. TOP 09, jíž je Schwarzenberg, předsedou poté oznámila, že v české politice nesmí zůstat člověk, který se takto chová, a odmítla se účastnit zasedání kabinetu.
I tohle je způsob práce v české vládě - když není zbytí a do vládních úřadů se hrnou čeští (neo)fašisté…
Od: Anonym: BlahoslavJurina <> ( ---.infocom.zp.ua )
Kdy: 28. 03. 2023 21:12
Předmět: Re: Etika a politika

Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.