Téma: Evangelický pokus s googlem

Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 04. 11. 2018 19:36
Předmět: Evangelický pokus s googlem

Navigace: link | přehled | fórum
Měl bych takovou zajímavost. Když dám do google vyhledat "ČCE" a zadám hledat obrázky, tak (PŘIBLIŽNĚ) na každé třetí fotce jsou homosexuálové, na každé čtvrté Selena Gomez, na každé páté ten farář Vymětal, na každé šesté ten farář s tím výbuchem ve vlasech a na každé sedmé rómové a na každé osmé Kalousek (!) … Zato synodní senior jen na každé dvanácté, kostel na každé devatenácté, a jen na každé čtyřicáté osmé je Bible. Ze zobrazených 176 fotek jen jednou Luther, z 221 Kalvín jednou Kalvín, z toho všeho 0x Kristus.
Není to nějak divně?
Od: Kazatel ČCE Aleš Wrana <>
Kdy: 05. 11. 2018 14:12
Předmět: Re: Evangelický pokus s googlem

Opravdu je to divné. Když jsem to zkusil já, na naprosté většině obrázku mi vyjela skupina členů synodní rady. Takže jsou myslím jen dvě možnosti. Buď, Jančo, hrozně lžete. Anebo: google je prý už dneska hodně individualizovaný, prý nám vyjíždějí odkazy podle toho, co nás zajímá (jo, homosexuálové). A právě to se vám možná stalo. (Já se ovšem kloním k té první možnosti, pro mě jste lhář.)
Od: Anonym: Martin Janča--- )
Kdy: 05. 11. 2018 18:40
Předmět: Re: Evangelický pokus s googlem

Technická! Vymazal jsem si historii procházení a cookies a už je tam taky synodní rada, ale ten rasista a ten s tou elektřinou ve vlasech, ty tam mám pořád. Vy ne, pane Vrabec? 😲
Od: Anonym: Ben Roll <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 10. 11. 2018 00:32
Předmět: Re: Evangelický pokus s googlem

Rasistu tam žádnýho nemám. Mikuláše Vymětala jo, protože je jedním ze společensky nejaktivnějších farářů. A Jardu Pechara taky, protože se taky pohybuje všude možně (a elektřina to není, to tak prostě někomu roste)
Od: Anonym: jeden evangelík--- )
Kdy: 12. 11. 2018 13:39
Předmět: Re: Evangelický pokus s googlem

to je zajímavé, jak tam máme každý něco jiného. Já jen Pechara a homosexuály, z toho ostatního nic.