Systematické otázky


Odpověď na příspěvek: Re: K PROBLÉMU BOŽÍ TROJICE

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 24. 10. 2021 20:32
Předmět: Re: K PROBLÉMU BOŽÍ TROJICE

Našel jsem pro vás jeden morálně poučný text, Jančo. Třeba vám k něčemu bude. Ale rozhodně bude k něčemu nám, kteří vás tu potkáváme.
_
Jak poznám zmrda
Je několik znaků, jak spolehlivě poznáte zmrda. Zde jsem definoval znaky, kterými se vyznačuje chování každého z nich.
1. Zmrd rád tlachá. Určitě se vám stalo, že vám někdo půl hodiny povídal o nějakém problému a když jste potom odcházeli, zjistili jste, že víte to samé, co předtím. Právě jste hovořili se zmrdem. Zmrd nahrazuje absenci vlastních konkrétních poznatků tím, že hodně žvaní.
2. Zmrd vysává. Když se s vámi dá zmrd do hovoru o nějakém problému, nedělá to proto, že by chtěl obohatit vaše obzory, ale proto, že potřebuje od vás vyzvědět poznatky, které jste vy sami museli vydřít. je to pro zmrda jediná cesta, jak se dostat k dobrým informacím, protože sám je v podstatě neschopný.
3. Zmrd líže kliky. Zmrda spolehlivě poznáte podle toho, že se jeho jednání s podřízenými rapidně odlišuje od jednání s nadřízenými.
4. Zmrd je nekonzistentní. Většině zmrdů je vlastní vnitřní nejistota. Na dvě stejné situace, které se za stejných okolností po určité době opakují, reaguje zmrd pokaždé jinak. Zmrd nemá žádný styl, pouze svoje priority, které dosahuje neustále se měnícími metodami.
5. Zmrd neumí zacházet s lidmi. Protože je zmrd vychován v tom, že on je nejlepší, brání mu takto vytvořená bariéra snížit se k podlidem okolo sebe. I když se někdy pokusí se s někým sblížit (například za účelem vysávání), většinou to shoří na zmrdově kurevském vystupování.
6. Zmrd hraje tvrdě a dává rány zezadu. Pozor na něj! Zmrdi rádi intrikaří a pokud si zmrd umane, že vás dostane, půjde jako první za vaším nadřízeným. Oblíbenou metodou používanou zmrdy je omezení přístupu klíčových informací k vám, takže po čase začnete vypadat jako nekompetentní idiot.
7. Zmrd neudělá nic pořádně. Analýzou projektů, které zpracovávali zmrdi, jsem dospěl ke zjištění, že zmrdovou pracovní filozofií je „navrch huj, vespod fuj“. Slušní lidé často nedělají nic jiného, než že po nich vyklízejí nekonečné Augiášovy chlévy.
(…)
10. Zmrd je kolektivní. Protože zmrd je neschopný a nedovede sám nic udělat pořádně, hledá oporu v dalších zmrdech. Takto vzniklá spojenectví mají pouze přechodný charakter a většinou dojedou na to, že zmrdi uvnitř takto vzniklých ostrůvků zkurvenosti požírají sami sebe.
(…)
Zmrdí tance
Co se začne dít, když udeříte na zmrda? Zmrd, je-li vystaven tlaku a cítí-li na svém krku váš dech, začne jednat pudově. To jest jako kurva. Zde jsou popsány nejvýznamnější reakce zmrdů na útok.
Kouřová clona : pokud je zmrd napaden, začne mlžit. Začne interpretovat skutečnosti tak, aby jim rozmazal hrany a zamlžil vztahy a souvislosi. Příčinu začne vydávat za důsledek, pravdu za lež. Jakmile zmrd začne s mlžením, musí být vaše logika průzračná jako křišťál a slova ostrá jako kudla starého zálesáka. Nesmíte uhnout z vytýčené cesty. Jak již bylo napsáno, zmrdi se vystříhají slovům ano a ne. Pro zmrda je ortelem smrti věta : Je to tak anebo není? Poslouchat pravdu je pro zmrda něco jako pro člověka jíst mochomůrku zelenou. Může jí kousek pozřít, ale celá ho zabije.
Tchoř : napadený zmrd začne podobně jako toto zvířátko vypouštět smrady do okolí. Smrady se rozumí nějaké smyšlenky s cílem očernit vás. Řekněte zmrdovi, že to sem teď nepatří, teď že je řeč o něčem jiném a jďete mu dál po krku.
Citové vydírání : zmrdi vás začnou vydírat nějakými historkami, které mají ukázat, jak byl k nim osud zlej. Moje zkušenost je však taková, že zlým osudem stižení lidé většinou nikomu nic nevykládají a tak je také třeba přistupovat k těmto povídačkám. Zmrdka (samice od zmrda) občas používá argument „já mám x dětí“, kde x je celé číslo od jedné výše. Zde je třeba naprosto nekompromisně říct : pracuje tu dost ženských, které mají x+1 dětí, a pracují pořádně. Dítě není v pracovním styku argument a bych bych ho ochoten přijmout pouze v případě, že se dotyčná stará o deset dětí z SOS vesničky, ale jinak je to její soukromá věc. No řekněte sami, máte někoho pardonovat za to, že před čtyřmi nebo šesti lety po nějakém mejdanu nebo diskotéce spermie oplodnila vajíčko?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód