Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Jakub

Od: Anonym: Marcus---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 23. 09. 2011 12:14
Předmět: Re: Jakub

Kazatel ČCE Roman Mazur napsal(a):
 Ano, ano, ujíždějí mi nervy, protože tady zapleveluješ jinak vcelku  kultivovaný prostor a mnozí se kvůli příspěvkům, jako jsou ty Tvé, radši  nezapojují vůbec.
Já pouze využívám možnosti, svobodně se zde vyjádřit a pokud bys mi, nebo komukoli jinému, chtěl tuto možnost upírat, museli bychom se asi nejdříve bavit o tom, do jaké míry je zde svobodný prostor a kam až se může zajít, mám pokračovat?
To že já zde uveřejňuji svoje názory ještě nikomu nezabraňuje, aby zde otevřel svoje diskuzní vlákno a diskutoval o svém problému.
 2. Pak napíšeš: "Že první křesťané neměli s reinkarnací problém je  dostatečně známo."    Co to je za nesmysl? Toto můžeš tvrdit jen právě na základě podobně zoufalé  exegeze nebo nedostatečných znalostí, jaké jsi předvedl výše na textu z  Jakuba.    Zkus tuto svoji rádoby poučenou tezi doložit nějakými solidními prameny.  Možná bys měl taky uvážit, že "veřejně dostupný pramen" není totiž  totéž, co "solidní pramen".    A to je další důvod, proč se s Tebou nedá skutečně diskutovat. Protože  nedokážeš poznat skutečnou závažnost toho kterého pramene.
Toto tvrzení podepírám v diskuzním vláknu "Reinkarnace a křesťanství". V tomto případě jde o tak obecně známou pravdu, že se s ní musí setkat každý, kdo se začne, třeba i jen okrajově, zabývat církevními dějinami.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód