Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita v ČCE

Od: Anonym: Gabriel Svoboda <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 03. 08. 2011 12:08
Předmět: Re: Homosexualita v ČCE

Podle vašeho pojetí manifestace Boží neomylnosti ve fyzickém lidském těle by zřejmě neměli existovat vůbec žádní tělesně nemocní, a pokud snad existují, pak to jsou hříšníci. Domnívám se, že další komentář k tomu není třeba.
Pokud budu sledovat věci okolo sebe (a zvláště vezmu-li si na pomoc mediální klišé, mainstreamové televizní seriály apod.), pak rovněž drtivá většina heterosexuálů je promiskutních, nevěra je považována za drobnost či samozřejmost, manželství se obecně chápe jako závazek na strašně dlouhou dobu (cca 3 roky) a následný rozvod se stává záminkou k legálnímu týrání dětí (zrovna včera proběhla médii zpráva o umisťování dětí rozvádějících se rodičů do psychiatrických léčeben). Ale to nic nemění na tom, že značná část heterosexuálů, zřejmě většina, vytváří normální dlouhodobé rodiny a bere své závazky vážně - pouze tato většina není pro senzacechtivá média příliš zajímavá, takže by člověk snadno mohl dojít k závěru, že vůbec neexistuje.
Podobně to vidím s tím, co homosexuálům vyčítáte vy. Trvám na tom, že existuje určitá část homosexuálů, kteří si o některých požadavcích homosexuální lobby myslí své, za život nevystřídají více sexuálních partnerů, než kolik je průměr u jiných nedokonalých lidí, a kteří nešíří AIDS ani úmyslně, ani z nedbalosti. Osobně se domnívám, že takových homosexuálů je většina, ale na tom nesejde - i pokud je jich jen tolik, kolik bylo spravedlivých v Sodomě, pořád to znamená, že homosexuály nesmíme odsoudit jako celek. Nechť ČCE vydává ostrá prohlášení proti rozbíjení rodin, promiskuitě či šíření AIDS, ale nikoli proti homosexuálnímu chování, protože na uvedených nešvarech se často a dovedně podílejí i ti, kdo se chovají heterosexuálně.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód