Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita v ČCE

Od: Anonym: Zdeněk Motal---.aev.cz )
Kdy: 02. 08. 2011 19:40
Předmět: Re: Homosexualita v ČCE

Homosexualita a ČCE Jak o homosexualitě tvrdit, že je od Boha, když tomu tak není.
V evangelické církvi se praktikuje benevolentní přístup k homosexualitě. Není to jediná "církev", která toto činí. Myslím, že na dvou místech v republice axistuje společenství "věřících homosexuálů"(Logos). Je to pod křídly ČCE.
Boží slovo jednoznačně zjevuje, že homosexuální jednání je hříchem. Proč klamete ty chudáky lidi a tvrdíte jim, že může existovat toto spojení. Tak jako neexistuje černá běloba, tak neexistuje spojení "věřící homosexuál".
V této době roste a poroste tlak na uznání a respektování homosexuality. Je to součástí znevažování rodiny a přirozeného řádu daného na počátku. Některé "církve" se tomu přispůsobily, ale Boží slovo toto jednoznačně odmítá.
Půjdeš se světem, nebo se budeš držet Božího slova?
Vedení těchto "církví" s celou svou známostí Bible a s desítkami , možná stovkami v hebrejštině a řečtině kovaných farářů a učitelů není schopno jednoznačně stát v Božím stanovisku. Klamou sami sebe, svět a naneštěstí i ty "věřící homosexuály".
Připomíná mi to situaci, kdy "znalci zákona" (mnozí farizeové, zákoníci) ve skutečnosti nerozpoznali Ježíše , když k nim přišel. Tak ani mnozí "vědomostmi a vysokoškolským "biblickým" studiem chránění" faráři, nejsou schopni uvidět a zavádějí na scestí , do bludů.
Stojí je to pak ale moc Ducha Svatého, jeho přítomnost, vedení a to, co je potřeba k dosažení nevěřících lidí. Církev to stojí svatost.
Dištancuji se i od těchto prohlášení a bludů, které homosexuálům a lesbám legalizují a posvěcují hřích.
"Prohlašují tmu za světlo a světlo za tmu.O sladkém říkají, že je to hořké a o hořkém, že je to sladké."
Jsi-li homosexuál, je pro tebe Boží pomoc, uzdravení, vysvobození, ale ne souhlas.
Jsi-li farář, který se domnívá, že "homosexualita je nádherným darem Božího stvoření", tak nejsi farář, ale bludař.
Jsi-li člověk, který to "zkoumá podle Písma", tak věz, že Pavel v Písmu o homosexuálech říká:
"Jejich ženy zaměnily přirozený styk za nepřirozený a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženami a vzplanuli žádostí jeden k druhému, muži s muži provádějí hanebnosti" /Řím 1,26 - 27/
titi muži "dělali, co se nesluší" /Řím 1,28b/ jsou to "hanebné vášně" /Řím 1,26a/
Myslím, že apoštol Pavel měl autoritu od Boha, kterou nikdo z těchto "vzdělanců" nemá. Nejsou vzděláni skutečně v Božím Duchu, ale v jakési směsici lidské, "biblické" a "dnešní kulturní" moudrosti. Pavel tvrdí, že homosexuální vášně a žádosti jsou hanebné a nečisté. Jak to, že jiní si toto jasné zjevení převrátí? Jak to, že nám tvrdíte opak?
"Nebuďte slepí a vizte.Pokud nevidíte, tak alespoň netvrďte, že vidíte , bude to menší hřích"
Homosexualita je v jisté míře produkt společnosti, která si povýšila sex a uctívá jej. Společnosti, která srazila z trůnu Boží hodnoty a přikázání a dosadila tam své vlastní.Dosadila tam plody uctívání sexu, z níž jedním je rozmach homosexuality.
Pochybuji o schopnosti "vůdců" vést podle vanutí Božího Ducha, nejsou-li někteří schopni rozlišit takovou samozřejmost, ale naopak se přizpůsobili světu a z jejich úst mluví svět.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód