Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Vážený pane Smetano

Od: Anonym: David Protest <> ( ---.8-3.cable.virginmedia.com )
Kdy: 11. 09. 2010 22:18
Předmět: Vážený pane Smetano

No, pokud se identifikujete s rolí těchto dvou velikých postav SZ, tak asi nedostatkem sebevědomí netrpíte. Anebo to je jinak?<
Je to jen o tom, že mé chování není v rozporu s Biblí, protože se tak chovaly i velké postavy Bible. Naopak, Vy jste křivý svědek, nejen, že se mi vysmíváte, ale ještě o mě mluvíte jako o adventistovi i když jsem několikrát řekl, že jím nejsem. Ignorance z vaší strany tudíž asi musí být vědomá, nebudu tedy předstírat, že mě to nezlobí.
Již dříve jsem psal, že jsem byl v adventistické církvi dvanáct let.<
Pak musíte být pokrytec, když se mne ptáte jak světit Sobotu.
To jako že já jsem ten posměvač a Vy ten rozumný?<
A co jste čekal? Samozřejmě, že v tomto případě jsem ten rozumný já, protože Vy prostě nechcete chápat, proto Vám to nejde. K Vašemu komentáři snad jen to, že Elijáš se posmíval hlouposti Baalových kněží, Elijáš měl pravdu a oni byli jen hlupáci. Verš z přísloví je o posměvači, který předstírá, že pravdu hledá, ale očividně ji nemá. Toho jste si nevšiml a proto jste si to blbě spojil. Uvedl jsem tu každopádně spoustu důkazů, pokud byste byl ateista a nezáleželo by Vám na tom, tak byste už dávno souhlasil s tím, že je potřeba světit Sobotu, protože problém není v důkazech, problém je asi v tom, že nechcete (samozřejmě si nejsem jistý, nechci soudit, jen to považuji za pravděpodobné). Vzdělaní ateisté nemají problém s faktem, že křesťané by měli světit sobotu, protože se k tomuto faktu staví nestranně, nezáleží jim totiž na tom. Abych tu tedy znovu vypisoval důkazy, to po mě nechtějte. Přečtěte si mé předešlé komentáře, pokud jste opravdu tak dychtivý po pravdě a nebo si sežente lepší zdroje, pokud Vám to nestačí, na internetu je jich spousta. Mohu Vám už tak maximálně jen poslat dokument, ve kterém Papež Sylvestr I. ustanovuje svěcení Neděle místo Soboty. To však zřejmě přejdete jen s pohrdlivým ušklebkem. Pokud jste byl tolik let u adventistů a nevěříte, že se má světit Sobota, tak Vám asi už nemohu ukázat nic, co by Vás přesvědčilo. Podle mne je to marná práce.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód