Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita

Od: Anonym: anonym88.208.66.--- )
Kdy: 23. 06. 2008 12:14
Předmět: Re: homosexualita

hluboce se mylite ve dvou vecech:
1)naprosto mi neni neprijemna otazka, zda je homosexualita hrisna, ci nikoliv. to jsem myslim dostatecne osvedcil v nasi sahodlouhe diskusi na toto tema, kde jste mi jiz drahnou dobu dluzen odpoved. znovu vas tedy zadam, abyste se laskave vyjadril k mnou napsanemu. hrisna byla kulticka homosexualita v ramci orgiastickych kultu. myslim, ze jsem sve tvrzeni dostatecne podporil literaturou, na kterou odkazuji.
2)v nejmensim se do vas nenavazim. uz proto, ze to, ze je nekdo gay pro me neznamena ani v nejmensim nic devalvujiciho. mam mezi lidmi tohoto zamereni nekolik pratel, stejne tak mezi lesbickami. bylo to jen reseni, ktere me napadlo v souvislosti s vasi obsesi timto tematem. verte, ze je to jeden z klasickych projevu potlacovane homosexualni orientace. nebyl byste prvni ani posledni. a opravdu po vas nervu. kdybych to zacal delat, jakoze mi to neni vlastni, rozhodne by se to projevovalo jinak. za vlastni ale povazuji ostrou, lec kultivovanou, diskusi.
budte tedy tak hodny a pokracujme v ni. kulticka homosexualita je hrisna, jina nikoliv. resp. mluvi-li sz o homosexualite, ma na mysli jeji kultickou podobu. viz Od: Anonym: anonym ( —.etf.cuni.cz ) Datum: 14/11/2007 13:24 Odpověď na: Re: Homosexualita (anonym: Luboš Tefr, 12/11/2007 14:16) Předmět: Re: Homosexualita viz Oz 4,14; srv. Gn 38,21n; 1S 2,22. zakaz sodomie viz Dt 23,17 (zdroj: Biblický slovník, A. Novotný 1956) dale muzete s uzitkem precist tez heslo "smilnik" v tomtez slovniku. - ve vlakne: http://www.evangnet.cz/forum/forum.php/forum/cce/aktualne/?id=1755&;;mod=1#1784
cekam na vasi odpoved uz od listopadu…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód