Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: jediný zájem

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 01. 09. 2019 23:59
Předmět: Re: jediný zájem

Nevím, proč mi to server ustřihnul? (Jestli to je limit na délku textu, tak by měl být limitovaný už v náhledu!)

Navíc v tom "For everyone born" mají různý další jed: "For woman and man … revising the roles". A tahle sloka končí "a system that's fair" - ano, to by bylo správné, ale rovnost není fér (fair)… Fair a dobré jsou přirozené role muže a ženy, a naopak jejich rozbíjení je "unfair, unjust and wrong"… A ovšem mají tam dál "abuser and abused" - a je otázka, jak daleko jde jejich přijímaní těch "abuser", jestli tím i ospravedlňují znásilňování, nebo i třeba znásilňování dětí…? A proč ne, když jsou takoví všeobjímající? Chtějí být "creators of justice and joy", a přitom "for just and unjust a place at the table", tedy tu "justice" chtějí především popírat a ničit, ne tvořit… A nebezpečné je to především tím, že to je snaha stírat všechny rozdíly mezi tím "just and unjust" (spravedlivé a nespravedlivé), tedy je to jejich snaha zničit snahu lidí být spravedlivý a dobrý. A protože být zvrhlý vypadá jako větší sranda, když člověk nedohlíží na důsledky dříve než pozdě, tak když tu mládež nebude nikdo varovat, bude jich čím dál víc padat do bahna různých špatností… (a levičáci (liberálové) si budou mnout ruce a pekelně se chechtat…)
Takhle to dopadá, když ženy dělají filosofii… A když se ďábelská propaganda marxismu (rovnosti) zabalí do hezkého křesťanského chorálu…
(Ale jinak je zajímavé, že "For everyone born" v USA zpívá zcela bílý sbor bez jediného afroameričana nebo asiata, a jak jednou přejede kamera přes diváky, není to dobře rozeznat, ale také vypadají všichni diváci jako evropského původu… I když ale je to Nebraska z bílého midwest severu a afroameričanů tam moc nežije (jen 5%)… Možná proto, když tam mají relativně málo problémů, jsou takoví všeobjímající a naivní? Možná…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód