Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - vysvětlování N. ...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 11. 08. 2019 15:33
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - vysvětlování N. ...

Nic horšího ani lepšího už tu asi nenapíšu, ale můžu tu ještě chvíli trousit drobnosti…
Tady třeba ještě dlužím vysvětlení, co a jak jsem podtrhl výročím Nagasaki v pátek, větu 919 = Genetický jed … Ta se dobře pamatuje, je to spodní jednička zastrčená mezi horními devítkami, tak si můžete přečíst originální znění a komu to není jasné…? Dětem se to vysvětlovat nemusí, ty mají čerty v pohádkách…
Odkazy už jsem tu asi posílal, ale jen je tu převyprávím… Tak vtipná jako s tím ž.z osn v úterý ta historka ale není, je to jen chlapeček, tlouštík byl ten předtím ten první, důležité napřed, zbytné potom… teď už to je všechno "zbytné" … (nebo přesněji tenhle se blbě vytahoval jak goliáš (v jiném smyslu ale podobně), ale významově to tak vtipné nebylo…)

Časové razítko 3acccebde60d3e38a06081777daf30d6, 69981bd64..096c697ca+8dc26..e4a6a4c je zajímavé tím, že v něm k aktuálnímu času nic v mém počítači nechybí, takže je to pojistka, abych si něco nestrkal do minulosti, co jsem tam neměl, nebo aby mě k tomu nikdo nemohl donutit… Sice tam nejsou hash obsahů, ale jsou tam zato všechny čtyři časy souborů, a to se pozná, kdybych něco později měnil… Samozřejmě obsah v počítači dál narůstá i automaticky… Asi to není průkazné, čas nestačí, ale hash obsahu tu trvá dlouho, tohle bylo za hodinu hotové… (Ale všechny mé příspěvky do Evangnetu včetně všech postupných náhledů v něm jsou i s obsahem, aspoň ty letošní určitě… to další tam je referencí, zřetězený a cyklický hash…) (To možná znáte z toho filmu, já to ani neviděl ale tuhle ukázku ano, jak Sauron mučí Gandalfa… já jsem jenom malá vesnická nula a můžou mě sice rozšlápnout jak komára, ale nutit mě tu něco měnit nemá smysl. Kdyžtak kdybych byl v rozporu se svou minulostí, tak mi nevěřte. A ovšem, nejsem neomylný. Tak jako tak mi nevěřte různé myšlenky nebo názory a pochybujte o nich…) (Chci vám pomoci a mám vás rád, takže štěstím pro vaše děti mě poměřujte nejvíc, kdybych radil něco dlouhodobě neprospěšného, tak to je omyl nebo blud. Já nevím, jak vás lépe ochránit před slepou vírou ve mě. Pochybujte o mě, prosím…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód