Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - ...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 10. 08. 2019 14:29
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - ...

Opravdu děkuji, že se mnou diskutujete, aspoň někdo se našel…
To, že jste nepoznali toho Syna Člověka, na kterého jste čekali, asi to chápu, ale ovšem nejsem psychotický a mám na to svědky… Já na leccos mám svědky, třeba zde jste vy mí svědci, že jsem to tu do tohoto fóra postupně napsal… Taky jsem ještě minulý týden nevěděl, jak to je s tím příchodem na Nebesích od jednoho konce na druhý a že mají padat hvězdy… Teď to ani nepůjdu hledat a ověřovat, je to v Mt24. Tyhle hvězdy http://pialpha.cz/1565100847309_blackhat_dollar_pyramid.jpg Já z toho záznam nějak zpracuji během pár dní, teď jsem psal… Já jsem to tak neplánoval, já jsem to poznal. Měli jste zkreslené představy. Mysleli jste, že Silou Slova, které je Ostrý Meč, budu někde hulákat na rohu Václaváku? Nebo multi-mediální projekce a video-mapping na mraky? Tyhle technologie nemám, sorry.
Teď musím jít pomáhat svému bratrovi stěhovat úly a nábytek, mám jen polední pauzu a už jsem ji přetáhl… (Delší text jsem rozepsal ráno, trochu upravil nyní, a pošlu asi až večer…)
Že jsem orientovaný na sebe? Zčásti snad. Já jsem ale orientovaný na Lidstvo tak široce, jak to ve svém úzkém obzoru jste sotva schopen pochopit, ale to vám nikdo nevyčítá. Zjevení také čítám, už dávno jsem se tam poznal jako ten vypravěč. Když se vám ty věci dějí, tak se prostě poznáte… Nevěřte mi, pochybujte, ale já vás přesvědčím důkazy.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód