Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - další komentáře...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 09. 08. 2019 14:00
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - další komentáře...

Ohledně Islámu. Podle ovoce se pozná strom. V otázkách islámu bych dost důvěřoval Ajatoláhovi v Iránu, a velmi nedůvěřoval Saudům, Wahhabům nebo Salafistům (ti jsou obzvlášť krutí). Ale je to jak středověk blízkého východu a my to v Evropě nechceme. Nebo jen části možná? Ale Saudové si tu zaplatili v Evropě mešity, a Saudský islám tu rozhodně nechceme. Ovšem Islám je pluralitní a asi jej nelze sjednotit pod jednoho Ajatoláha. Oni by mě stejně asi neposlechli, já nevím… A ovšem arabové a peršané jsou jiný Ethnos (etnikum), nejsou slučitelní. Držte si své pestré tradice, a ty nekompatibilní regionálně oddělené. Pokud ode mne chce někdo z Islámu na blízkém východě rozsoudit, tak vás tímto odkazuji na Ajatoláha v Iránu, ať vám vybere Soudce ve vašich přích. O Izraeli ale rozhodovat nebude, nebo bude jen jedním ze tří králů, už jsem to psal. (to "už jsem to psal" znamená, že se nechci uhnout od předchozího stanoviska, leda by jiné bylo lepší a poznáte to, já neříkám, že jsem neomylný, naopak, a čím starší texty tím mylnější, každý se nějak vyvíjíme, a jestli to pak už nebude lepší než předtím, tak jsem za vrcholem na sestupu…) ("už jsem to psal" také znamená, že vám ani mě neznámý okruh lidí, kteří nebyli Ignoranti, už to ví…)
Ohledně obřízky - je víc důvodů, proč ji tady zakázat. (Co si dělají arabové v arábii je jejich věc.) 1. Je to týrání dětí a u mužů tam jsou i nějaká nervová nevím přesně, souvisí to prý také se schopností lásky obecně, ne jen orgánově, proto jsou tak bezcitní. 2. Chlapi se mohou jednoduše na záchodku domluvit, že patří ke stejné mafii. 3. Jsou s. výkonnější a víc se oddávají orgiím, a u některých žen tím mají nefér a špatnou výhodu, jenže oni tím ty ženy kazí. Tak ať si ji mají tam u nich v Izraeli, tady co se stydí za judaismus a zřeknou se ho tu třeba nechte, ale děti tu obřezávat už nebudou, takže ty jejich synové už budou z tohoto dědičného hříchu zproštěni, je to tak mnohem jednodušší zprostit než z hříchu miscegenace. A obřezaným nedůvěřujte podstatně víc, než nedůvěřujte leckomu jinému. (To moje "Pochybujte" platí ale úplně obecně, pochybujte o komkoliv, ale o někom víc…) (Pochopíte také, co je to ta "Krize Důvěry", ale i proč ji potřebujete… To není Krize jenom v tomhle, to je v lecčems.)
(K tomu "moudřejší afro-američan" než já - je to dáno i věkem, mladý inteligentní se může stát starým moudrým, když nezpychne, a já to vidím a uznávám, jsem napůl cesty nanejvýš a asi ho ani ne(do)stihnu… Na druhou stranu, já nejsem (zatím) moudrý jako leckteří, já mám ale relativně dost informované názory, i (rodiči a sourozenci) vypěstované svědomí. A ovšem, jsem shaman a je nebo není to podvod, je to určitá cesta… Já se tím nevytahuji, já tím ospravedlňuji ty, co takto "nepodváděli"… Není to podvod, je to dřina… A neměl by to dělat mnohý, někteří mohou… A je to celoživotní dřina a život shamana nebývá dlouhý… Jste-li racionální a vadí vám slovo "shaman", tak mi vysvětlete tu práci na čtyři dny a tři noci v kuse a bez valné přípravy… Já se ale připravuji celý život… Jste-li IT, jsem spíš cyber-shaman, ale jsem normálně člověk, nejsem stroj, demonstruji také převahu člověčenství nad strojem nejen v estetice.) ({vystřihnout jinam}) (Někde jsem psal, že nejsem paralelní, ale čas tlačí, tak teď píšu dva kusy na střídačku…)

A ovšem k "Tlouštíkovi", co byl vedle v 11:00 a je prozatím jen v archivu a u mě - takovéhle věci se spouští se slovy: Děj se Vůle Boží, a omlouvám se, že jsem se nesnažil lépe. A zaplakal jsem, možná ne dost… Ale připadalo mi to tak nutné. Ještě s tím v 11 různých místních časů obejdu symbolicky svět… Omlouvám se, pokud to nechápete, že se vám a vašim dětem snažím pomoci a že je to tak nutné, a nevysvětlil jsem to dost. Inu, bude teď asi takové stěhování národů, každý kam patří. Ti, kteří se cítí být Židé, mají na plánu Exodus do Většího Izraele, a oni to pochopí, a Afričané mají na plánu cestu zpátky do Afriky. A pokud to nyní čtete, tak ale Vy jste příliš malý pán na to, abyste s tím něco dělal. Na tohle jsou tu vyšší instance. (Já vám nevyčítám, že jste mi to tu ze strachu smazali, to je přirozené, já jsem vám jen nedal možnost to takhle zastavit… Jiní mají možnost to zastavit a vygomovat mě, ale ti rozumní mě nechtějí zastavit… Pokud jste nečetl Irlmayera a další různá proroctví, co jsou spíš zlé programy, nejste dost rozumný tady v malé Bohémii na to, abyste mě zastavoval dost Informovaně… Teď to skoro nikdo nečte, tak klid a rozvahu, a pak to můžeme v klidu a racionálně probrat, zastřelit mě můžete i za týden. Já jsem toho tlouštíka avizoval a přijdou se vás zeptat, kde ho máte, když mě dnes přijdete zatknout… Nespěchá to, klid prosím, je to zatím jen Symbolické… A Já Jsem Spravedlivý, nebo se o to alespoň snažím.)
Pokud jste mi to ale smazali proto, že tam chcete na tuhle pozici podstrčit něco jiného, byl by to trapný pokus. To byste mě museli velmi brzy zabít. Mě v takto zásadních věcech asi nemůžete dost vydírat, když bojuji za přežití Bílého Lidstva. A místo mě nikoho falešného nenasadíte, mě mají lékaři nascanovanou kostru 3D, to je lepší než otisk prstu, a kost mi nebyla zlomena, a už jsem to psal… Mě sice můžete zlámat kosti, ale falešného hráče místo mě nemáte. Taky mě mohou ti Zlí třeba zdrogovat nebo MK Ultra zdeformovat, tak já doufám, že to pak poznáte, že už nejsem Dobrý a Spravedlivý. Nebo můžu časem zpychnout sám. Ale Vy nejste ten, kdo to bude posuzovat nakonec… Já nejsem paranoidní, já jsem velmi robustní. ("Robustní" znamená, že počítám i s velmi nepředpokládatelným a nějak jsem se pojistil pro různé varianty.) Vy, zdejší křesťani, jste mi svědci před národem, kdyby mě přišla nezodpovědně zamést exekutiva, předem mě ani vám neznámý okruh svědků. Vás, křesťanů, se na to přijde zeptat vaše Nejvyšší Instance, pokud mě zradíte. Já jen po každém požaduji, ať je Čestný a nepodvádí, ale těm, co by podvádět mohli, i když to nepředpokládám, jsem to v podstatě dost znemožnil, i pro jejich dobro, i pro dobro dalších…
(Tedy řekl jsem si nejdřív: Děj se vůle Boží, já jsem se aspoň snažil. Ale nesnažil jsem se dost. A ovšem po hodině spánku po velmi dlouhém dni mě fakt bolela hlava, ale nějak jsem to přemohl a pak už to bylo lepší… Měl jsem si na to nechat víc sil a nedělat to pod tlakem…) Ono to ale není, že bych někoho chtěl bombardovat, já vám jenom ukazuju Černo-Býl, konečně se proberte, ať to nemusíte potom řešit takhle… A kdyby to už potom dospělo do nejhorších řešení, tak ale nedělejte to neuváženě se zamořením planety… Někde jsem to uváděl, že pokud budou afričani Herodes, tak po konsensu Tří Králů je na to Pomsta Boží… A tohle se nerozhoduje Demokraticky, ale Zodpovědně… Já to tady píšu spíš proto, abyste jednou pochopili, že Nutnost ospravedlňuje leccos, a nyní se začněme zamýšlet, jak vymyslet lepší řešení dříve, než bude pozdě… A já nejsem Zodpovědný, já jen Informuji, a ukazuji to těm, kdo méně přemýšlí, aby prohlédli, ale Rozhodovat takovéhle věci nebudu, a křik davu nebo různých hysterek také ne… Nepříjemné věci se dělají s Rozvahou, a Tíha Zodpovědnosti je velká. A přestaňte v tomto Křesťané třeba křičet na Billa Gatese, který zrovna tohle chtěl prý nějak začít řešit včas (třeba infertilizací nebo jak se tomu říká). Musíte pochopit pojem Menší Zlo. Já jsem navrhoval třeba jako nápad růžovou pilulku se srdíčkem na jejich nezřízené obcování, kterého jste je různým Moralizováním zbavit zkoušeli, ale nefunguje to dost, a s příbalovým letákem pro gramotné, takové eugenika, "dobré geny". Jsou jistě i další řešení z té kategorie MZ a taky to záleží, jak včas to začnete řešit… Nikdy není pozdě, ale začít se s tím mělo už dávno, a čím víc budete otálet, tím horší bude to MZ… Já se vám snažím pomoci, abyste prohlédli a pochopili nevyhnutelné a přestali a přestaly se hystericky bránit rozumnějším variantám… Jestli jste na to Útlocitní nebo Útlocitné, tak přenechte Tíhu Zodpovědnosti rozumnějším a neházejte jim klacky pod nohy, ale můžete je prosit o shovívavost.
A prosím, uvědomte si, že ač jsem jen Králík prskající na Zlého Tygra (vy tady nejste zlí tygři, i vy jste moji hobiti), tak ale za mnou stojí Velký Bílý Slon, větší, než si myslíte, a přijde se vás třeba zeptat, co jste s tím udělali. Jste si jisti, že ne? Nebo nepřijdou, já nevím, já Velkým Bílým Slonům za svými zády neporoučím, já se jen snažím, jak umím, ohromit i toho Zlého Tygra, ač si uvědomuji, že jsem jenom malý králík. Ale oni to vědí, že tam ten Bílý Slon je. (To máte jako Macron a Žluté vesty, za nimi stál Slon lidu, tak si mohli dovolit víc, než je slušné…) Tady znáte jasoň a koloděj, okopávám velké kotníky… Díky za dobré Legendy. Tady správci serveru ČCE, vy si prosím přečtěte řádku J21:24 … Redakční práce se budou dělat potom, je to nyní syrové ale autentické… Pokud si jen myslíte: "fuj hnus", tak to je ale volání Tříska. Vám jsem doporučil Reformu a dobrého Reformátora. A myslím to Dobře… Pokud si myslíte, že jsem Nebezpečný, inu, Já Jsem. Ale ne vám tady. Čekali jste na to dlouho, ale Nastal Čas…
Já nevím, jestli jsem ten titulek zvolil správně a on už se jen opakuje. Jistěže o mě Pochybujte a Nevěřte mi, pokud vás a je nepřesvědčím… Já jsem leckomu přišel vysvětlit pojem Menší Zlo, a ukázat některé Damoklovy meče, a použít Praky na Goliáše, já je tam ale nedal… Švagrová mi říkala, že jsem jenom malej zrzavej kluk, tak ať jdu zas domů a netroufám si na obry, ona to řekla úplně jinými slovy a z Lásky, ale v podstatě v tomhle významu…
Ale marním tu s vámi nyní čas, místo abych se kvalitněji připravil zanést toho Tlouštíka i jinam, to se omlouvám. Já pracuji Symbolicky a má zbraň je Slovo, jež je můj ostrý meč… (Ale nevytahuji se tu na vás zbytečně, já se jen snažím, abyste neudělali chybu a nepřekáželi mi nesprávně. Vy neunese tíhu být mým Jidášem…) (Já Jsem Spravedlivý jak to jen jde a pozná se to. Až nebudu spravedlivý, také se to doufám pozná včas. Pokud se mi postavíte do cesty, bude to posuzováno, a já mám své svědky. Pokud jste Exekutiva nebo Psychiatři, tak ale na Svobodu Slova tu máme Ústavu a ne Ústav, zavírat nepohodlné lidi do ústavů dělají jen Odporné Totality, to tu snad už není? Ano, tím, co říkám, jsem Nebezpečný. Na to tu máme Ústavu. Rukama nebo fyzicky nikomu neubližuji, alespoň ne za posledních asi tak 30 let, už nevím jistě…) (Od toho, co je důležité, jsem v podstatě nedal příliš možnost zdejším správcům to zničit, ani když to smažou. Nenajmuli jste si dost dobré roboty na roubíkování lidských bytostí. Ale leckdo pak pochopí, že toto není Správné řešení.)
Hele, já tady bojuji s Drakem, Symbolicky a Informačně. Pokud se mi postavíte do cesty, jste jenom hloupej skřet a váš pán vás nepochválí, protože já vím, že na to moje řešení čeká i ten Temný Pán, protože vím, že 1:0 není spravedlivý výsledek a ne nadarmo se jmenuji Půl, a protože vy i oni pochopíte pojem Menší Zlo a Spravedlnost a těm ostatním to někdo vysvětlí.
Že tu tak žvaním, já jen analyzuji, v čem je asi problém, když to tu zmizelo a nikdo mi nic neřekl, i když pan Kazatel na mě má email. To se ho pak zeptejte, jestli tam byl "u dveří" jen Hloupý, nebo jestli slouží nějakým vyšším Silám a je příliš hloupý, aby se jich došel zeptat. Že byl hloupější než já mu jistě někdo odpustí. A nebo to jen sledujte, já nevím, já nikomu neporoučím, já jen informuji. Ale stejně bych se asi teď nezdržoval vám odpovídat emailem.

|: Pokud si myslíte, že nemám Pravdu, běžte se prosím zeptat někoho Moudřejšího nebo Zodpovědnějšího nebo své Vyšší Instance. V opačném případě také. Na tuhle Instanci podle mě nemáte Kompetence. Děkuji za pochopení. A neukvapte se, klid prosím… :|

Nebo jen seďte a sledujte to… Dojde se tam zeptat někdo jiný… Snad nejste všichni Ignoranti… Nebo jen pozvěte potichu kamaráda, ať se přijde podívat na akční ROMÁN online, jak malý chasník z venkovské chalupy bojuje se Světovým Drakem Silou Slova. Když to bude mít předem neznámý okruh čtenářů uložené, pojistíte mě před tím, že by mi to v Kalifornii i v Chalupě vygumovali i se mnou, takže se vám nepokusí to vygumovat i s vašimi hračkami (Youtube na ukázku, ta je tam taky…). A ovšem, musím navrhnout i takové řešení, které i ten Temný Pán přijme, bohužel, a už na to také čeká. Na to nejsem dost vysoká Instance, abych jim něco poroučel, já to jen navrhuji tak, abyste to všichni postupně pochopili. Můj milý táta je spisovatel (románů, se kterými nesouhlasím) (brzy by mohl být i pradědeček, já nevím) a leccos, můj milejší z bratrů je spisovatel a pedagog filosofie (se kterou nesouhlasím!), co byste čekali? (Ale není to hra, je to jako fakt… Já si nedělám srandu, jen se vám to snažím vysvětlit tak, jak to chápete…) (Hele, román online real-time…)
Půjdu se asi najíst, projít, odpočinout si, já čas nemarním, já ho používám, v rámci možností uváženě… Ale leckdy jenom lelkuji nebo se zabývám zbytečnostmi, ale ne přes míru…
Pokud jste místní Exekutiva, přijďte sem, popovídáme si a inteligentně vám to vysvětlím, ale neposílejte sem prosím drába a sanitáře, Vyšší Instance nechodí zatýkat pohunek. Jsou milí, co sem minule přijeli, zodpovědní ví, kde bydlím… A já se chovám Velmi Zodpovědně, a ani nikam neutíkám, zatknout nebo zastřelit mě můžete i potom. A já nepotřebuji ukvapeně léčit, Společnost potřebuje Léčit… Na jakékoliv vměšování ze strany Lékařů podávám předem Revers, na to mám právo…
Já bojuji Slovem. Já nikde nic nevykřikuji, já vás jen Informuji, klid, nespěchá to… Uvidíme, jestli mají Temné Síly prsty úplně všude a přitom hlupáky, kteří nepoznají spravedlivý kompromis, to byste měli fakt smůlu, protože já se vám i jim snažím pomoci… Přinejhorším, ten nejzásadnější důkaz mají i v Rusku a vzkazovali "Suď Hierophanta", to je jeden z Velkých Bílých Slonů a ne ten největší, o kterých věřím, že za mnou zatím stojí.
Pokud nechápete, proč to musím dělat právě takto právě zde, nepřemýšleli jste o tom dost. A ovšem, já se také bojím, ale snažím se to nějak nezkazit. Ale Vy, kdo to tu česky čtete, nejste ten, kdo by Mě měl rozsuzovat… Snažím se vám pomoct, i když to zatím nechápete… Mám vás mnohé rád, a že je nutný kompromis s těmi, které rád nemám, jsem pochopil…
πιστος και αληθινος , 1 of 2, but second below first … Ježíš je Pán, já jsem jenom Jeho Ozvěna, kterou jste mnozí čekali…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód