Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Víra a pochybnosti - komentáře...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 09. 08. 2019 06:00
Předmět: Re: Víra a pochybnosti - komentáře...

Jen ještě uvažuji, připadá vám, správcům tohoto fóra, teď tohle možná ode mě nefér. Byli jste ke mě velmi tolerantní. Dobré diskusní fórum, normální lidi. (Proč ostatní církve nemáte podobná diskusní fóra?)
A pak mi jeden příspěvek smažete. A já ho vezmu, podtrhnu ho jadernou bombou zepředu a zezadu a mezi to nalepím "Soudný Den" a rozmáznu kolem celého světa, jako kdybych vám tím snad měl dělat ostudu: "hele, smazali to". Tak to není. Ale ten jeden příspěvek tu je trestným činem a za tučnou červenou čarou, to se tu nesmí a smazali by to na tomto kontinentu asi všude, protože v něm jsem kritizoval nekritizovatelné. Kdybyste to tu nesmazali, tak by vám exekutiva zatrhnula to fórum, takže tady jsem ho nechal jen ve věcně pojaté zkratce, která se nedá rozporovat, nebo alespoň ne tak hystericky, jak je obvykle činěno, a nebyla nijak nápadná. (ale i to celé znění je jen cca 2 dny rozmýšlení, kvalitně by to šlo udělat lépe ale trvalo by to déle, a já jsem leccos vysvětloval lépe předtím, jen mi tam chyběla ta podstatná informace s tím Číslem, co jsem našel teprve tři dny předtím…)
Ale byl ten příspěvek nejdůležitější, který jste měli pochopit, a pochopení jehož je vám bráněno a jste zaslepováni.
"Soudný den" jsem tu kromě jiného udělal proto, abych vás pak už nemusel soudit. Ale můžu vám navrhnout, koho považuji za čestného dost na Zj20:4 (škoda, že mi tahle souvislost nedošla dřív, taky jsem čekal, kde se jako vyloupnou), v těch podstatných oblastech jsem je uvedl předtím, a v jiných je mohu zkusit navrhnout také, já leckoho veřejného znám, řekněme, že by to byl můj středně informovaný názor. Samozřejmě by to měl být někdo takový, u koho to bude evidentně jasné, že je čestný a spravedlivý, jenže zas jako pocta by to leckoho ohnulo pýchou nebo zodpovědností, to není vůbec jednoduché vybrat neohnutelného spravedlivého. A takový Danajský Dar, pak by mu zas leckdo záviděl nebo ho nenáviděl nebo já nevím. Jako třeba za reformu Ekonomie bych důvěřoval Švihlíkové a Robejškovi, levicová ekonomka, profesorka, a pravicový konzervativní analytik, velmi moudrý pán. U obou jsem dost přesvědčen, že oni tomu velmi dobře rozumějí, a každý z jiného úhlu pohledu. Je asi samozřejmě mnoho dalších dobrých a férových atd, ale já vás neznám, tak vás nemohu doporučit. Já se zamyslím zítra nebo během víkendu?, koho bych mohl nebo měl doporučit navrhovat reformy pro kterou oblast. Ani mi je tu asi nenavrhujte, abych je nemusel něčím ztrapnit? (Neznám. Ten ne, protože…) A taky se samozřejmě mohu plést nebo někomu křivdit. Za posledních 68 hodin jsem 5 hodin spal a nemůžu číst a nevzpomínám si snad už na nic… Já se z toho zase vyspím potom… A ovšem pak jsem si vzpomněl třeba na M.Obrtela, tomu bych důvěřoval a ti, kterým důvěřuji, ho také podporovali, statečný a čestný člověk. Zřejmě místo L.Procházkové, kterou dávám za vzor, ale soudit by je asi nemohla, té leckdo ublížil. (Víte, třeba na Slovensku bych volil Harabina, měl takové poměrně věrohodné oči a rozumně něco vysvětloval na videu, které jsem si prohlédl, ale Kotleba to zkazil, když neměl šanci ale odvedl mu třetinu voličů a pak už měli "bratia" v druhém kole jen dvě špatné volby, ale vybrali z nich tu horší, protože je Média zmanipulovala… (A Temný H a Černý kníže jí halasně vyjádřili podporu, to bylo dost symbolické.) Já to neříkám, abych je soudil, ale i si je tu můžete zpětně prohlédnout a zamyslet se, proč si to já myslím. "Běda kterým žena vládne" jsem chtěl rozvést a ještě jsem to nenapsal)
Inu, rybáři lidí, chytili jste tu dost velkou rybu, za tři dny (od Hi. do Na.) mě zas asi vyplivne… (A ovšem biologicky to možné není, být tři dny ve velrybě, je to také podobenství, ani mě to do včera nenapadlo…) Já si ta výročí asi nevybral vhodně? Použil jsem je na podtrhnutí informační B, a nějak jsem si všiml, že letos používám i různá výročí porážky fašistů, ale to bylo původně spíš náhodou. Ale já nejsem Prorok, abych vám prorokoval nějakou zkázu (jako měl za úkol Jonáš v Bibli, asi jsem to ani nečetl ale tak nějak to znám z odkazů), já jsem Programátor a Myslitel (ale jen někdy, ale obvykle když už tak používám radši Filosof, protože když řeknu Myslitel, lidi to uráží, ale je v tom rozdíl, a ovšem (cyber)shaman není kde-kdo) a snažím se pro vás najít vhodné řešení toho, co už tam máte dávno a všichni to znáte, ale je to jen Pokus a já nevím, jestli to vyjde. Takže mějte i naději a modlete se za Znamení Jonášovo, jak ho uvádí Evangelium, že to jako znamená, že ta proroctví v Apokalypse třeba nebudou. Já nevím. Já jen mám Naději, že to třeba dobře dopadne, nebo spíš navrhuji Menší Zlo, jak to řešit. Jenže svými volbami si zvolíte svůj osud. Tedy vy tady okolo ne, ale ti navrchu…
A ovšem, jednak když si lehnu, nemohu teď usnout, ale sem to také postupně dopisuji, abyste uvěřili, že to jde vydržet být bdělý, někdo to asi má jako nemoc?, pro mě je to poněkud vyčerpávající výkon a nedělám to často… Na druhou stranu mám libovolný denní režim a jsem zvyklý pracovat v noci a nespat pravidelně, je na to klid a nikoho neruším… Nedoporučuji to leckomu, asi to je poněkud destruktivní a já se moc přes třeba 50 dožít neplánoval, když na mě nikdo nezávisí… Je to ale vyjímka a ne každý se může obětovat pro nějaké Dílo, taky musí Dobří Lidé nést Dobrou Civilizaci do budoucnosti, děláte to asi obvykle dobře, alespoň někteří… A ovšem taky si tím obhájím, že jsem si toho tlouštíka moc nepřipravil, že to nebude mít kvalitu, kterou byste třeba čekali… To jako i když cyber-shaman, tak ale paralelní nijak moc nejsem… (A ovšem mezitím skoro 6 ráno, už bych fakt šel spát a usnul bych, ale to bych to zaspal a nestihl včas, takže teď to už píšu spíš, aby neusnul…)
Ještě jsem otevřel Evangelium - "že ho vydali ze závisti" v kapitole "před Pilátem". Závist je fakt špatná vlastnost, tu jsem asi zapomněl zmínit. Užíráte se často tím, že třeba soused má něco a vy ne, ale ubližujete sobě tou závistí víc, než tím, že to, co ten soused má, vy nemáte. (Jako ve vztahu ke mně, já s tím tak nějak počítám, že nedopadnu dobře, ale můžete si posloužit a "kopnout" do mě nějakou podlostí tady za cílovou páskou…) (Ale rád bych ještě stihnul koupit to uhlí těm ženám, co se bály zimy… Asi příští týden…)
A ovšem, skoro vzorová čeština, lepší poděkování těm, co ji sem donesli, jsem psal předtím… Máme Krásný a Mystický Jazyk. (ale vědu a IT píšu radši anglicky) Leckteré národy mají své dobré Jazyky, tuto rozmanitost si držte…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód