Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Kamarád se přiznal, že je úchyl

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 27. 02. 2019 21:31
Předmět: Re: Kamarád se přiznal, že je úchyl

Martin Janča napsal(a):
 Dobře, ale jak to vše vysvětluje tu danost, že homosexualita není z pohledu  přírody normální?    Se mi zdá, že místo racionální diskuse o homosexualitě pořád stáčíte téma na  hodnocení kritiků homosexuality. A kdo se tady pouští do  "hodnocení" Bible, o jejímž obsahu nemá ponětí o nic větší, než já  o zákonu o registrovaném partnerství; ani ochotu se v ní trochu dovzdělat.
Homosexualita z pohledu přírody normální je. Ber to jako fakt.
Mám dojem, že racionální diskuze o homosexualitě, zvlášť tady, ani být nemůže, protože se to pořád točí okolo toho, jestli je dobrá nebo špatná a na homosexuály se spousta lidí dívá skrz prsty. Takže jsou lidi, kterým je homosexualita lhostejná a neřeší ji, a jsou lidi, které z neznámých důvodů irituje. Přitom je to akorát tvoje zbytečná starost, jestli někdo homosexuál je nebo není. Herec Sir Ian McKellen je gay. Budeš mu jako mně ukazovat obrázky své vyvolené a přesvědčovat ho, že žije špatně? Chceš mu vnucovat pocit, že on má problém, když je gay? Nechtěl by sis raději vyřešit svoje problémy?
Na začátku jsem se domníval, že tě homosexualita zajímá z toho důvodu, že jsi chtěl vědět a poznat, jak někteří gayové žijí, o čem sní, jaké mají touhy, jak to mají s romantikou a třeba i s tím sexem. Ale nečekal jsem, že mě budeš přesvědčovat, že jsem nenormální úchyl.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód