Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Diskriminace na evangnetu

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 26. 02. 2019 21:03
Předmět: Re: Diskriminace na evangnetu

Martin Janča napsal(a):
 Já psal, že od přírody jsou homosexuálové nekompatibilní pro pohlavní styk a  plození. To není moje rýpání, to je příroda. A už z pohledu přírody nebudete  mít nikdy stejná práva jako heterosexuálové, protože nezpodíte spolu  vlastního potomka. Já taky nebudu mít stejná práva jako třeba tadyhle  rómové. Velkýmu Psovi zaplatila sociálka kuchyňskou linku. My máme s  babičkou na umývání nádobí ještě takovej ten stůl, co se z něho vysunou ty  dva kovový lavóry - myslíš si, že nám dá někdo na myčku nebo dokonce na  celou linku? Nikdy nebudou mít všichni lidi stejný práva. Lidi jsou dnes jak  dospělý děcka, všechno by chtěli, co má druhej.
Zase meleš blbosti. Homosexuálové nejsou nekompatibilní pro pohlavní styk. Jsou homosexuálové, kterým nevadí sex s opačným pohlavím. A už vůbec je nesmysl, že jsou neplodní. Sexuální orientace nemá s plozením nic společného. Mám zdravé spermie, chodím darovat sperma, jsem na tom o několik řádů líp než průměrný Středoevropan. Chodím darovat už 3 roky a výsledky jsou uspokojivé. Takže rýpat si běž na zahradu.
Dospělá děcka? Takže když má soused byt, tak ty ho budeš mít taky? Nebo aby ses odlišil, budeš bydlet v karavanu? Soused chodí do práce, tak aby ses odlišil a neopičil, budeš nezaměstnaný? Mám auto. Soused ho má taky, ale já ho měl dřív. Znamená to, že on chtěl to samé, co mám já?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód