Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Bible a homosexualita

Od: Anonym: A.R. <> ( 195.146.112.--- )
Kdy: 25. 02. 2019 20:17
Předmět: Re: Bible a homosexualita

Martin Janča napsal(a):
 Nerozumím ti. Podle mě vlítnuls na toto fórum jako ninja do hospodské  rvačky, ale skutek utek. Prý máš načteno o homosexualitě tolik, že už můžeš  rozlišovat odborníky a diletanty a reflektovat pánbíčkáře. Ale jak chceš  diskutovat s křesťanama, když jsi tu jejich "fantasy literaturu"  vlastně nečetl, jak chceš vést filosofickou polemiku, když jsi technik? Se  nezlob, ale takový argumenty jako že homosexuálové jsou lepší rodiče,  protože se na dítě víc těší, to je blbost. A jako že jestli není normální  věřit v bohy, tak víra v bohy je stará jako lidstvo, ale manželství  homosexuálů by mi mohlo dělat mladšího bráchu.
Nikdy jsem nikam nenapsal, že jsou homosexuálové lepší rodiče. Tím, co jsem napsal, jsem myslel především to, že homosexuálové se k dítěti dostanou obtížně, stejně obtížně jako neplodný heterosexuální pár - ti taky musí vyhledat pomoc třetí osoby.
Zvláštní je, že stejný postup, jako mi připisuješ, dělají i věřící. Vletí do diskuze o homosexualitě jako mastný papír do průjezdu a plácají vymyšlené příběhy o bozích.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód