Otázky zvenčí

Co jste kdy chtěli vědět o křesťanství a evangelících a báli jste se zeptat...

Odpověď na příspěvek: Re: Bible a homosexualita

Od: Anonym: A.R. <> ( 109.107.211.--- )
Kdy: 22. 02. 2019 20:11
Předmět: Re: Bible a homosexualita

Martin Janča napsal(a):
 Já jsem proti homosexualitě v církvi. Mimo ni mi nevadí. Nemám nic proti  gejům. Co mi vadí, tak ti vaši aktivisté, co třeba chtějí, aby se tomu  říkalo manželství. Já bych chtěl, aby se tomu říkalo jinak, třeba  partnerství. Jsem proti adopcím, protože není dostatek dětí k adopci ani pro  tradiční rodiny. A myslím si, že heterosexuální dítě má mít otce a matku.  Nelíbí se mi, jak je ta homosexualita do omrzení prezentována v médiích.  Odpor k homosexuálům vyvolávají tihle všichni. Homosexuálové za to nemůžou.
Jelikož je mi církev ukradená, tak je mi jedno, co v ní probíhá. Akorát se nesmí stavět do role nějakých mravokárců, když sami mají problémy, které se stěží dají v poslední době ututlat.
Jsem pro, aby se po vzoru ostatních států tomu říkalo manželství. Neexistuje jediný racionální důvod, proč by se tomu mělo říkat jinak. A nemá smysl se opírat o vznik toho slova. Spousta slov má dnes jiný nebo přenesený význam, než měla kdysi. Třeba slovo "limonáda" vzniklo tak, že se tento nápoj připravoval citronu limonového. Až pak se toto slovo začalo používat pro jakýkoliv chlazený točený nápoj. Takže malinová nebo jahodová limonáda je v reálném slova smyslu blbost, ale všeobecně se to používá.
Proti adopcím nejsem, protože sami heterosexuálové mají máslo na hlavě. Pokud čteš noviny, mohl ses dnes dozvědět, že matka, která zabila novorozené dítě, dostala 16,5 roku žaláře. Pokud chceš zabránit, aby homosexuálové vychovávali dítě, chci, abys taky zabránil, aby dítě měly takové zrůdy. Jsem si stoprocentně jistý, že já se svým partnerem vychováme dítě mnohem lépe než matka, která prodávala své dítě do dětského porna. Taky by mě zajímalo, jak chceš zjistit, jestli je třeba dvouleté dítě heterosexuální.
Homosexualita není prezentována v médiích tak moc, jak by bylo dobré. Vzhledem k množství jiných článků není článků o homosexualitě ani jedno promile. A taky není důvod, proč by se o ní nemělo psát. Existuje? Ano. Tak se o ní píše.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód