Odpověď na příspěvek: Re: zhřeší-li kdo

Od: Anonym: Janča141.170.144.--- )
Kdy: 15. 10. 2015 11:43
Předmět: Re: zhřeší-li kdo

Citujme to celé:
Praktikuje tvůj bratr sex mimo manželství muže a ženy? Holduje alkoholu? Hraje automaty? Je násilník? Praktikuje kleptomanii? …..
Matouš 18:15 Když tvůj bratr zhřeší, jdi a pokárej ho mezi čtyřma očima; dá-li si říci, získal jsi svého bratra. (Proč se tedy někdo rozčiluje, když tady pan Jirka kárá svého bratra?)
Pokud to nepomůže:
16 Nedá-li si říci, přiber k sobě ještě jednoho nebo dva, aby 'ústy dvou nebo tří svědků byla potvrzena každá výpověď'.
Pokud ani to nepomůže:
17 Jestliže ani potom neuposlechne, oznam to církvi; jestliže však neuposlechne ani církev, ať je ti jako pohan nebo celník.
A pokud ani to nepomůže:
1 Korintským 5:2 A vy jste přitom nadutí, místo abyste se raději zarmoutili; odstraňte ze svého středu toho, kdo to udělal. (V případě Korintským se přímo jená o přáípad smilstva.)
Mezi jednotlivými prvky nepochybně nesmí chybět otcovská péče! Položme si však otázku: Jedná naše církev podle Bible? A dále, pokud jedná podle vlastního humánního rozumu místo podle Bible, neprokvasil už ten kvas celou ČCE církev? Nad uzavíráním sňatků homosexuálů se už totiž nepozastavuje ani Synodní rada, dokonce byla nedávno jedna taková farářka prezentována v církevním časopisu pro mládež.
"Mama" má k rozhodnutí: Buď se držet církve, která se oddělila od Bible a církevní tradice; anebo yvolí církev, která se toho drží, věci však budou nazývány pravými jmény - hřích hříchem, opičí láska opičí láskou.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód