Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita atd...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 24. 09. 2018 09:25
Předmět: Re: homosexualita atd...

Jde vidět, že jsi smysl pochodů Pride nepochopil
Nejen lingvisticky, že "Pride" znamená "Pýcha" - nezkoušejte schovávat význam za cizí slovo…
Tyhle pochody se skládají z předvoje Pyšných Zvrhlíků, a následováni jsou davem užitečných idiotů (pojem tu vysvětluji jinde - slouží nevědomky cizí Agendě), kteří tenhle rozvrat rodin a společnosti hloupě podporují. (Říkám-li Hloupě, omlouvám je tím, že to nedělají Zle…)
Kdyby to bylo jen o veselosti, mohli by chodit v přírodě a nemuseli by se ukazovat celému městu a republice, protože o tom především tyhle pochody jsou. Jenže u pochodů to zdaleka nekončí.
Zřejmě jste si zatím nevšiml, jak to na Západě, odkud se tenhle "Progress" (((Pokrok))) šíří, pokračuje.
Třeba jak "drag queen" (viz google "drag queen children" ), odporně urážlivé karikatury žen, kazí dost mladé děti již na školách. I celkově, jak na školách zavádějí gender výuku. Viz 8-leté děti, stylizující se do transsexuálních rolí - to je zkažení špatnou výchovou, protože samo od sebe si to to dítě nevybere, ale baví ho to, kam ho rodič nasměřuje.
Ostatně i vy, jak jste to tu připustil, jste ukázka, že nevyvážená výchova jednou ženou, nehledě jestli to je matka nebo babička, vede k nevyváženému člověku. A nemyslím si, že by třeba výchova dvěma ženami byla lepší, než jednou ženou, spíš bude ještě trochu horší…
že i gay nebo lesba je člověk jako každý jiný
No to právě není. Normální lidé se normálně rozmnožují a vychovávají vyvážené děti svým dobrým příkladem, což je primární biologický úkol lidstva.
Jenže problém dnes není ani tak těch pár procent gayů a dalších zvrhlíků. Mnohem větší problém je rozpad rodin, kdy desítky procent rodin končí rozvodem a ten podíl neustále stoupá. Jednak je příliš snadné se rozvést. I alimenty usnadňují tento špatný trend, kromě toho že vykořisťují otce. A ovšem především ne-svátost rodiny a tedy částečně i to, že jsou postaveny na roveň svazkům zvrhlíků. Největší měrou to je ale dle mého v tom, že ženy opovrhly rolí žen a díky výchově a společenskému tlaku usilují místo toho o role (průměrných) mužů… (Jistě (téměř?) polovina žen je inteligentnější než průměrný muž, ale je otázka, proč kvůli tomu zahodí svou ženskost (femininity) a staví se do role těch průměrných mužů? Proč společnost podporuje víc Kariéru žen, než jejich přirozený a dobrý úkol, péči o rodinu? Zejména v době, kdy politici brečí, že máme nízkou porodnost…)
Stát by měl především zvýhodňovat to, co je prospěšné, a ne dělat neo-komunisticky rovné podmínky všem.
A ještě k tomu, ne sice v tomhle (v rodinách), ale třeba ve vzdělání nebo ve vedení podniků a politiky, stát ani ty rovné Podmínky nedělá, jsou snahy o rovné Zastoupení všech pohlaví a ras, nehledě na skutečné schopnosti, čímž jsou ale rovné Podmínky zrušeny a vykloněny nespravedlivým směrem. (Ani ne tolik u nás, jako především na Západě…)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód