Odpověď na příspěvek: Re: migrace...

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 17. 09. 2018 13:17
Předmět: Re: migrace...

Především myslím Kolektivně. Je zásadní chyba se na kolektivní fenomén dívat Individualisticky. Tomu se říká: Pro Stromy přehlížet Les. Zblízka, když se podíváte bližnímu do očí, můžete jej z Jednoho Pytle vytáhnout - vyjímečnost z Obvyklého si jistě lze zasloužit… Jenže zblízka nevidíte obvyklé Kolektivní Trendy.
Je zásadní Lež západní civilizace, která se jmenuje Individualismus.
Prostě milionová horda není milion jedinců, při tomto přístupu zblízka přehlížíte celkový rozměr, souvislosti, nevyhnutelné dopady. Migrace není Turista, Invaze není Host.
Problém Afriky nemá řešení v Evropě, ale v Africe!
Ne, mě nebolí u srdce ti utopení (to jsou také Důsledky Příčin, Karma nebo Boží soud, nebo prostě nevyhnutelnost následků špatných voleb). I jenom z hlediska utápění (když se chcete omezit na jedno malé kolečko v soukolí), kdyby je nikdo nevozil a utopili by se zákonitě všichni, brzy by přestali jezdit a celkový počet i těch utopených by byl nakonec menší.
Jenže chudáci nejsou ti, co došli až sem, chudáci jsou především ti, co tam zůstali…
Utečenecké tábory nebo ghetta jsou ještě relativně lepší řešení, aspoň se nezničí naše geny a kultura smícháním všeho se všemi. Jenže oni nezůstanou napořád v ghettech…
Víte, nejhorší na tom právě jsou ti, kteří nechtějí vidět širší souvislosti, a jako užiteční idioti pomáhají u svého jednoho kolečka velkého zlého soukolí… (A jistě mají dobrý pocit, že to jejich kolečko ve velkém soukolí se nezadrhává a nebolí… O to, kam jede celý ten stroj, se nestarají… A ovšem křičí nadávky na ty, kdo se jim snaží ukázat, že to díky nim nebolavé a hladké kolečko pomáhá celému stroji k mnohem horší bolesti potom…)
(Podotýkám, že "užitečný idiot" není planá urážka, ale přiléhavé označení někoho, kdo si myslí, že koná dobro, a přitom jen slouží plánu někoho vychytralého, o kterém neví… Tedy ten, kdo přehlíží Důsledky Příčin, zatímco pomáhá někomu, kdo je zná, a býval by pravděpodobně nepomáhal, kdyby mu došlo čemu…)
spikleneckou příčinnou souvislost
Konspiraci jsem prokázal Důkazem, není to žádná Teorie, jak tvrdí lháři a zmýlení.
A ovšem je spousta důkazů o tom, kdo je sem poslal, a spousta správných názorů "proč?", stačí nebýt zaslepený…
Chvíli mě … zajímalo, dál už ne
Inu, budou jiní, které to bude zajímat, protože jinak by již zanedlouho nebyli takoví, které by to zajímat mohlo…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód