ČCE a Internet

Diskuze o roli Internetu v ČCE

Odpověď na příspěvek: Re: Ad: website srcce - pro a proti

Od: Kazatel ČCE Martin Fér <>
Kdy: 15. 12. 2005 22:58
Předmět: Re: Ad: website srcce - pro a proti

Děkuji za zajímavý rozbor psychiky a motivace správců evangnetu:) Jen jsem úplně nepochopil, jak to souvisí s diskuzí nad obsahem webových stránek synodní rady. (beru to spíš jako ránu pod pás a nedovedu si nějak představit firmu nebo společnost, kde by na kritiku svých webových stránek odpovídali tím, že v pozadí je spor nějakých narcistických linuxovců s provozní kanceláří firmy).
Mě na těch stránkách asi nejvíc vadí vstupní stránka - jednak je celkem zbytečná, zvlášť pokud si na tyto stránky chodím pro aktuální informace, což myslím většina lidí dělá. A informaci, kterou případnému jinému návštěvníkovi sdělíme největším písmem po "vítejte" je, že jsme "největší protestantská církev v ČR". Ptám se "kdoví jestli?" a "kdovíjak dlouho?". A i kdyby to byla pravda, tak je to teda dost nabubřelé. A proč to musíme sdělovat? (Možná jsem to špatně pochopil a má to být povzbuzení pro zdeptané evangelíky, co na stránky zavítaj - aby se uklidnili: "bezva, jsme největší". A máme ústředí v tak pěkném baráku… A kořeny hluboko v české reformaci… ale opravdu hodně hluboko… Jenom na to zaplatit pořádnou práci nemáme. Nebo nechceme mít? A nevím, proč by měli kritici přijít s něčím lepším. Žiju v domnění, že kancelář synodní rady má být servisem pro synodní radu a církev, takže by měla být schopná zajistit si sama slušné stránky a nepřehazovat to na někoho jiného.
Tož tak. S pozdravem Martin Fér
P.S. Stránky mládeže - nejsou náhodou z dílny správců evangnetu? Na to, že maj neujasněnou identitu vypadaj docela dobře :)

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód