Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Podpoří ČCE Den pro rodinu?

Od: Anonym: ab&ac <> ( ---.poda.cz )
Kdy: 05. 07. 2017 14:17
Předmět: Re: Podpoří ČCE Den pro rodinu?

Jiří Tengler napsal(a):
 Nezpochybnil jste mé argumenty, místo toho jste zpochybnil mou křesťanskost.  To si na mé argumenty netroufáte, ale na mou duši útočíte bez přípavy?
O žádných relevantních argumentech, tedy argumentech biblických, opravdu nevím. A že útočím na vaši duši - kde jste, prosím vás, vzal tuto domněnku?
 Když jsem psal, aby Pán Bůh byl s námi a zlé zmizelo pryč, myslel jsem právě  na tenhle zlý přístup, kdy na sebe ve jménu Boží pravdy lijeme jeden kýbl  nenávisti za druhým. Protože právě v onu chvíli se ten Zlý opravdu chechtá.
Tak toto bych raději nekomentoval.
   Taky je mi líto, že až se Vy budete modlit za mne, budete moci říci mé  jméno, zatímco já ve své modlitbě uvádím jenom Váš nick.
Nikde jsem neuvedl, že se za vás budu modlit - ačkoli bych jistě měl. A jestli se modlíte za mne, jsem vám vděčen a mám z toho radost.
To, že je dnes LGBT v permanentním útoku a bibličtí křesťané se musí jen bránit, může nevidět jen slepý. Taková demoralizace v jaké se nachází ČCE dnes, by nebyla před 20, neřku-li 40 lety vůbec myslitelná. Církve se většinou staly překážkou na cestě ke Kristu a národu se už začínají hnusit. A podpora LGBT aktivit k tomu přispívá měrou nemalou. Čas písmáků a opravdových modlitebníků (nejen v ČCE), již vypršel. ab&ac

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód