Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Genderový světonázor a názor křesťana

Od: Anonym: Hodan Daniel jr.--- )
Kdy: 06. 04. 2017 07:05
Předmět: Re: Genderový světonázor a názor křesťana

Především, pravidla se dají měnit podle nových poznatků. Že je možné jistých faktů i zneužívat, to je také jisté, ale tím nejsou popřena. Situace, která se nevejde do Vašeho obzoru, se jednoduše nedá odbýt tím, že jde o "raritní případ", či, jak s příkladnou křesťanskou láskou říkáte "hříčku přírody". Byť menšinové, reagovat se na tuto věc musí, to pochopí každý, kdo má i tu druhou půlku mozku, a kdo myšlení nenahradil, jak říká Pavel z Tarsu, mrtvou "literou", která "zabíjí".
Mimochodem - nejde jen o pocit jiného pohlaví, takoví lidé bývají přeoperováváni na to pohlaví, jímž se "cítí", ale musejí projít mnoha testy, než je jim to umožněno. V ČR se tím zabývají v Hradci Králové a řídil to tam před deseti lety zesnulý primář, kurátor místního sboru Vaší církve. Tak snad alespoň on v té vaší církvi mozek používal myšlení.
Nevím, že by někdo pouštěl někde čumily na dámské záchodky, zato jsem byl svědkem toho, jak byla z dámských záchodů vyhozena čistá a nepřeoperovaná žena, jen proto, e to vskutku nebyl příklad ženské krásy, proto byla vyhodnocena, jako chlap.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód