Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Homofobie je kryptohomosexualita

Od: Anonym: Martin Danihelka93.99.117.--- )
Kdy: 24. 03. 2015 21:57
Předmět: Homofobie je kryptohomosexualita

Nemilý trolle "Jano Pazderková", představil ses tu na jiném místě takto: "Mgr. vzdělání na KTF, Th.D. vzdělání na HTF. Doktorandská práce na téma Morálka v Bibli a její aplikace u mládeže v liberálních církvích. Jsem členka pravoslavné církve, do loňska jsem byla členkou ČCE". (http://www.evangnet.cz/diskuze/vlakno/oznameni/506/8508) A tu se ukazuje, že si nevíš rady s nejzákladnějšími řeckými slovíčky. Fobie totiž naprosto neznamená BEZDŮVODNÝ strach z něčeho…
"Ale odmítám, aby se homosex, kleptomanie, atp. vyhlašovaly za normu." - Kdo a kde homosexualitu vyhlašuje za normu? To je mi novinka! Přirovnání homosexuality ke kleptománii je samozřejmě nevkusné, ale chápeme, že máme co do činění s hloupým a nevědomým trollem.
Jakápak "propagace homosexuality"? Kdo a jak propaguje homosexualitu? Jakože vedle záplavy filmů o heterosexuálních vztazích existuje třeba taky pár o homosexualitě, třeba "Zkrocená hora"? Žvanit o jakékoli propagaci homosexuality, která údajně dnes probíhá, je směšné.
Homosexualita je "zvýhodňována proti rodině"??? Byl by jeden jediný příklad podobného zvýhodňování?
Předposlední odstavec tvého psaníčka je, Jano Pazderková alias Jaroslave alias Petře88 alias Pavle Kokosi zcela nelogickým hermeneutickým průjmem, což musí být jasné každému čtenáři. "Víš, já ještě patřím do té skupiny biblických maniaků, co filtrují všechno přes Bibli. Ti jsou českobratrské církvi na obtíž." :-))))) Tak BIBLICKÝCH maniaků asi zrovna né… :-) Já myslím, že takoví jako ty ČCE vůbec nejsou na obtíž, to máš o váze svých trollských jízd neobyčejně přemrštěné a sebevědomé názory. Ty jsi toho názoru, že ČCE nemá kompetenci vykládat Bibli - nuže, zakaž jí to! Já jsem pro změnu toho názoru, že Jana Pazderková neboli Pavel Kokos neboli Jaroslav neboli Petr88 nemá žádnou kompetenci vykládat Bibli, že nejspíš ani neví, jak se Bible drží a otevírá. Ale zároveň je jisté, že Bible rouhání podobného patologického nevychovance zvládne a přežije, přežije to i ČCE a dokonce i tenhle neblahý a nedobře administrovaný server.
P. S.: Zjistil jsem si, že žádná doktorská práce na téma "Morálka v Bibli a její aplikace u mládeže v liberálních církvích" na HTF ani na žádné české teologické fakultě podána nikdy nebyla. Čímpak to asi bude?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód