Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualismus v ČCE

Od: Anonym: Jana Pazderková141.170.144.--- )
Kdy: 24. 03. 2015 21:15
Předmět: Re: Homosexualismus v ČCE

Marťo, nevíš. Tedy poučím tě. Fobie je bezdůvodný strach z něčeho. Homofob je ten, kdo má bezdůvodný strach z homosexuality. Už víš?
Ano, Marťo, čtyři promile populace jsou homosexuální. A toto číslo se zvyšuje vlivem stále větší sexuální nevázanosti a podpoře mladým zvolit si atypickou sexuální orientaci.
Ano, Marťo, je mi fuk, co si kdo dělá doma v ložnici. To je kazdého věc. Ale odmítám, aby se homosex, kleptomanie, atp. vyhlašovaly za normu. Či dokonce aby se jim dostávalo propagace nebo aby byly zvýhodňovány oproti rodině.
A co odmítám nejvíc, aby se podle moderních názorů upravovala Bible a potažmo církev. Víš, já ještě patřím do té skupiny biblických maniaků, co filtrují všechno přes Bibli. Ti jsou českobratrské církvi na obtíž. Ale ČCE nemá ani kompetenci vykládat Bibli. Bibli by měla vykládat církev, která nám rozhodla, co to ta Bible je. A to je církev katolická a pravoslavná. Postoj těchto církví k homosexu je jasný. Evangelíci ve druhé polovině 4. století ještě neexistovali. Ovšem ČCE není ani evangelická.
Co se týká toho, kdo jsem, to asi neuhodneš, ostatně, už jsi se tu spálils v případě paní slečny pana Lociky. 👅

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód