Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Chování Martina Danihelky v diskusích

Od: Anonym: Jana Pazderková141.170.144.--- )
Kdy: 06. 03. 2015 18:28
Předmět: Chování Martina Danihelky v diskusích

Martine, jsem ráda, že jsi se opět přihlásil do diskuse. Znovu Ti položím otázku na věc, na kterou jsi mi neodpověděl, ale jsi mne z té věci obvinil.
"Martine, prosím, koho jsem soudila? Vyřkla jsem snad nad našimi smilnícími členy staršovstva nějaký soud? My si tady na nešťastnou situaci v církvi pouze stěžujeme a přemýšlíme o tom, zda je nějaká cesta ke zlepšení nebo zda je lépe to vzdát a z této církve odcházet. Spíše ty jsi mne odsoudil jako psychiatrický případ, uhozenou osobu, atd. Vidíš třísku v oku bratra, ale máš tam trám. Prosím, veď zde s námi dialog na základě Bible, ale neponižuj nás ostatní. Mám Tě ráda, a nevadí, že máme jiné názory."
Martine, koho a jak jsem soudila? Děkuji.
A proč by správci cenzurovali naše příspěvky? Ty tvé byly cenzurovány, protože jsi v nich používal urážky a vulgarismy. Žádný z oponentů smilstva a podobných věcí tolerovaných církví ČCE není vulgární a neponižuje diskutující s jiným názorem. My pouze argumentujeme a stěžujeme si. Evangelnet není Česká televize, ten nepřijímá jen jednu ideologii a ostatní aby cenzuroval. Cenzurují se zde pouze sprostoty.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód