Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita v Ochranovském seniorátu ČCE

Od: Anonym: Martin Danihelka93.99.117.--- )
Kdy: 18. 12. 2014 07:11
Předmět: Re: homosexualita v Ochranovském seniorátu ČCE

Takže se pokusíme o mezisoučet. Nejste teolog - protože teolog, který se domnívá, že práce teologa spočívá v "předložení verše z Bible", je k smíchu; nemluvě o tom, že úroveň vašeho písemného projevu by nestačila ani na maturitní obor, natož na teologickou fakultu. Nejste ani členem a součástí ČCE, o jejímž životě a o jejíchž problémech nic nevíte. O ČCE víte jedinou věc - že má 52 000 členů. Velmi výmluvné. A samozřejmě nejste ani žádný Kokos, ale to je už spíše detail.
Vyřiďte vašim spolutrollům, že jejich předstírání vnitřních kritiků ČCE v otázce jejího vztahu k homosexuálním bratrům a sestrám má nesmírně směšnou, zoufalou úroveň a nemá v této podobě šanci ani jediného českobratrského evangelíka zviklat v jeho názorech. Na tohle vaše homofobní parašutování diskusí na Evangnetu kálí Bílý tesák.
A jen tak mimochodem - údajně až 95 procent homofobů je ve skutečnosti kryptohomosexuály nesmířenými se svou vlastní sexuální orientací a řešících svůj problém vytěsňováním a agresí. Také toto vyřiďte vašim spolutrollům. :))

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód