Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: homosexualita v Ochranovském seniorátu ČCE

Od: Anonym: Martin Danihelka93.99.117.--- )
Kdy: 16. 12. 2014 20:45
Předmět: Re: homosexualita v Ochranovském seniorátu ČCE

Pavel Kokos napsal(a):
   Martin Danihelka napsal(a):  > Trollství nesouvisí s množstvím příspěvků (mých příspěvků je zde  ostatně  > poskrovnu), ale s jejich nevěcností, dotěrností a hloupou úrovní, pane  > Kokosi.    Nevecne a hloupe. A jeste k tomu hulvatske. Ano, to je trolleni pana  Danihelky. Ja jsem se zeptal, jaka je situace ochranovskeho senioratu v  ramci homosexualniho schizmatu v UF. Nejaky troll Danihelka misto odpovedi  na muj dotaz zase trolluje. Ano, za CCE se stydim, jak hluboho odpadla od  sola scriptura k lidskemu uvazovani.
Jaktože jste se vy zeptal na Ochranovský seniorát? Co to vykládáte, Pavle Kokosi? Zeptal se tu diskutér s nickem Marek. Žádnej Kokos se na tohle neptal, pokud tedy umíme číst.
Vy se, Pavle Kokosi, vůbec nemusíte za ČCE stydět, to je naprostá ztráta času pro všechny zúčastněné. Je krajně nejisté, že byste vy osobně byl v takové pozici, že byste tu mohl věrohodně rozdávat morální odsudky za teologii a za etiku. ČCE se s problémem homosexuality vyrovnala už v roce 2006 dosti seriózně (http://kocna.webzdarma.cz/sbor/homosex.pdf). Pokud budete s to oponovat na podobné úrovni, mohlo by to být jistě zajímavé. Až budete používat cizí slova "sola scriptura", raději si včas zjistěte, co jimi otcové reformátoři přesně mysleli; mohl byste být nepříjemně překvapen.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód