Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Potratová tableta RU-486 a ČCE

Od: Anonym: Euripído---.raabnet.net )
Kdy: 08. 03. 2013 21:22
Předmět: Re: Potratová tableta RU-486 a ČCE

Luboš Tefr napsal(a):
 Ano i já souhlasím s tím, že život je třeba chránit i před narozením a v  podstatě se ztotožňuji se současnou právní úpravou kdy je toto definováno  „věkem“, rozhodně vajíčko spojené se spermií za člověka  nepovažuji. Ovšem co zaměřit úsilí jinam. Já dávám příklad, kdy v roce 1914  svíčkové báby (které kdyby se dozvěděly, že si nějaká holka „dala  pomoct“, tak by ji snad lynčovaly) vítaly na nádražích vlaky  „hrdinů“, kterým se ovšem říkalo potrava pro děla. Ono v I.  Světové válce se s výjimkou Turků, řezali křesťané mezi sebou a všichni si  brali do úst Boha a Ježíše Krista a chtěli, aby jim pomohl roztrhat na kusy  co nejvíc „nepřátel“. A posuňme se nedaleké minulosti, kdy  představitel ČCE společně s bratrem v Kristu z ČSCH podpořili  „humanitární bombardování“ Jugoslávie (rozuměj Srbska, kdy bylo  jasné, že budou umírat lidé (a také umírali) a to v době kdy se vědělo, že  Chorvaté (bombardováni byli Srbové) nejsou žádní beránci. Takže ti co před  pár lety vykřikovali: “na Bělehrad, na Bělehrad“ dnes budou  vystupovat proti tzv. potratové pilulce.
Nikdo Vás nenutí považovat samostatný jednobuněčný organismus za samostatný život, avšak to, co vidíte na těchto fotografiích může být dle "současné právní úpravy" zabíjeno, s čímž, jak sám uvádíte, se ztotožňujete:
(zkopírovat celý odkaz)
A takhle vypadá v praxi provedení toho, s čímž se ztotožňujete:
(pustit video)
Pokud jste křesťan, tak i pro Vás platí přikázání Nezabiješ. Pro upřesnění: RU486 zabíjí to, co vidíte na obrázcích, to není tzv. "pilulka poté", se kterou může být mylně zaměňována potratová tableta RU486.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód