Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Uzdraví Bůh každého, kdo věří?

Od: Anonym: host88.103.227.--- )
Kdy: 09. 09. 2021 10:05
Předmět: Re: Uzdraví Bůh každého, kdo věří?

Pane, nějak nevím, za koho mluvíte, používáte-li obratu "nám". Sám jste uvedl, že jste mimo ČCE, nesedne Vám. Já napsal pár věcí, od toho tu diskuze je. Nevím, jestli můj první nebo první dva příspěvky byly reakcí na Vás, obávám se, že ne. Vám nechci říct už asi nic, píšu spíš pro ostatní čtenáře. Ano, já tu psal více příspěvků, bylo to zřejmě nemoudré na vše reagovat.
Psal jste v první reakci o plevelení diskuze. Spočítejte si své příspěvky, tvoří vysoké procento, co se tu a nejen zde píše. Já těch příspěvků mám podstatně méně. Nepíšu ani tak pro Vás, ale spíš až tu bude číst někdo jiný. Ale diskuze s Vámi nemá smysl.
Vy se umíte vecpat i jinde, když budu reagovat na někoho, jehož příspěvky mi přijdou věcné a zajímavé. Takže tu končím. Označením host jsem měl na mysli i to, že napíšu pár příspěvků, pak možná zaregauji na reakce a tím to ukončím. Dávno to přesáhlo ten rámec, takže končím nyní. Na rozdíl od Vás tolik času na psaní nemám. Vážím si dalších příspěvků, ne těch od Vás, ne všude jsem reagoval. Bez Vašeho psaní jsem bych se obešel. A možná nejen já. Hezký den.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód