Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 19. 08. 2021 09:18
Předmět: Re: Prague Pride 2020 s/bez ČCE

Už se o vás, Jančo, odborně vyjadřuje také psychoterapeut Brečka na Aktualne.cz.
"Trolla baví samotný proces ničení, dehonestace, to, jak jsou ostatní lidé naštvaní. Zejména když se mu povede naštvat jednu skupinu na druhou a on pak už do toho nemusí tolik zasahovat, protože ti lidé se koušou navzájem," říká v rozhovoru psychoterapeut Tibor Brečka, který působí v Asociaci bezpečná škola a učí na ČVUT a soukromé Newton College.
Aktuálně.cz: Dá se říct, že každý internetový troll je psychopat?
Tibor Brečka: Ze zahraničních výzkumů vyplývá, že ano. Troll skutečně naplňuje definici psychopata. V takzvané temné čtyřce - machiavelismu, sadismu, narcismu a psychopatii - skóruje mnohem více než ostatní uživatelé.
xxx
"Není nic zahaleného, co nebude jednou odhaleno, a nic skrytého, co nebude poznáno. Proto vše, co jste řekli ve tmě, bude slyšet na světle, co jste šeptem mluvili v tajných úkrytech, bude se hlásat ze střech," praví Pán Ježíš (Lk 12,2-3). Nejen mocní tohoto světa, ale i vy marginálové budete souzeni Pánem tohoto světa a jeho soud bude drtivý. A už je tento soud, už nastal. Nevýslovné peklo, ve kterém vaše duše už nyní žije, Jančo, je jenom závdavkem a předtaktím peklem budoucího času.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód