Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Od: Anonym: Ladislav Cajthaml---.static.bluetone.cz )
Kdy: 08. 08. 2021 22:31
Předmět: Re: ČCE na Prague Pride 2021

Polák: "Nebezpečí propagace LGBT životního "stylu" těmito pochody a dalšími akcemi je snad jasné a shodneme se na něm, i když nás osobně se nijak přímo netýká." Ne, neshodneme. Nemanipulujte.
"Asi nikdo nebrojí proti těm chudákům "nenapravitelným" stoprocentním homosexuálům, kterých jsou ale snad ještě méně než dvě procenta." Dost možná jste větší chudák než oni.
"Tady jde o hledače intenzivnější rozkoše, nebo nějakých alternativ, dokonce ty dvě poslední zkratky znamenají někoho "nevyhraněného" tedy rozhodně ne s nepřekonatelným odporem k opačnému pohlaví." Jasně, hledat intenzivnější rozkoš smí jen heterosexuál. :-) Jestli pak tušíte intenzivnější rozkoš v kooperaci se stejným pohlavím než to, co zažíváte doma, docela výmluvně jste se tu odkopal. Když to vnímáte takhle, zkuste někdy jít do postele s jiným mužem, třeba zažijete podle vašich měřítek více rozkoše. :-)))) B a T ve zkratce LGBT neznamená nic nevyhraněného. Je zbytečné chtít po vás, abyste si nastudoval nejzákladnější parametry problematiky. Všežravec není v přírodě někdo, kdo se nemůže rozhodnout mezi býložravectvím a masožravectvím. Bisexuál není někdo, kdo se nemůže rozhodnout mezi ženami a muži, ale někdo, jehož kvalita života by významně utrpěla, kdyby se musel zříci jednoho z toho. Trans není někdo nevyhraněný, ale někdo, kdo zakouší své tělo a jeho anatomii jako nekompatibilní se svým duševnem. A ostatně neexistuje žádná morální povinnost "být vyhraněný".
"Tímto směřováním společnosti, kdy se deviace hlučně zrovnoprávňují pak té relativně velké mase sexuálních experimentátorů už nebrání žádné překážky a jdou vesele do toho." Zjistěte si, co přesně obsahuje a neobsahuje odborný pojem "deviace" a proč už není užíván na LGBT komunitou - užívají ho tímto směrem jen devianti.
"Četl jsem, že s homosexuálním stykem má dnes zkušenost několik desítek procent hlavně v mladé generaci (proč asi, že??)" Zákon to nezakazuje, Poláku a vás osobně se to netýká, dokud někdo z dané množiny neleze do postele s vámi.
" Tady např. článek, podívejte se na anketu dole, samozřejmě neznáme skladbu respondentů, ale je to skoro 50% čtenářů, kteří uvádí že takovou zkušenost mají." - Vaše klasická informační negramotnost. Pak se nelze divit, že s touto mírou informační naivity a hloupé a zároveň nenávistné důvěřivosti věříte všemožným hámotinám.
" je to skoro 50% čtenářů, kteří uvádí že takovou zkušenost mají. To je podle mně alarmující" - co je na tom alarmujícího?
"Křesťané navíc vědí, že hřích člověka velmi znečišťuje a takové to zahrávání a "zkoušení" zlého nemusí dobře skončit. Nebo doporučujete zkoušet a pak se uvidí? To by se pak měly také vyzkoušet např. různé typy drog, různých ilegálních aktivit atd…" - na konsensuálním sexu je odkdy něco ilegálního nebo podobného drogám? Sto deset lékařů ze sta a sto dvacet právníků ze sta by se těmto vašim mudrováním vysmálo. Ale víte co, apoštol v 1 Te 5,21 píše něco podobného jako to, co tu rozhořčeně zpochybňujete.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód