Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Boží soudy pro rok 2021?

Od: Anonym: Jiří Polák <> ( --- )
Kdy: 27. 06. 2020 18:21
Předmět: Boží soudy pro rok 2021?

Zdravím, tohle nám přišlo na sborový mail. Zajímavé, že by Pán posuzoval národy podle postoje k deviacím? No, u Sodomy to tak bylo, ale nevím, přijde mi, že se dějí i horší věci :
Dobrý den, přeposíláme velmi důležité a závažné slovo/poselství. Aktuální pro tuto dobu a pro přicházející roky. Sadhu Sundar Selvaraj a mnozí další významní křesťanští proročtí služebníci přinášejí mnoho podobných vážných varování a slov pro tento čas a pro dobu, která přichází! Důležité slovo a intenzívní povzbuzení k přípravě! Petr Kovář
_ Původní zpráva: ___
Datum: 07.06.2020 10:30 Předmět: Slovo 2020, 2021 a dále
Zde je další významné prorocké slovo pro tuto dobu: https://www.youtube.com/watch?v=KTuM2KBKNUc
shrnuto: – Rok 2020 je posledním rokem přípravy na těžké časy, které přijdou na svět od roku 2021. Toto je rok přípravy, který Bůh z milosti dal Božímu lidu. Připravte se! Využijte čas na přípravu! Od roku 2021 a v letech následujících přijdou na svět těžké časy porodních bolestí, které předejdou druhý příchod Pána. https://www.youtube.com/watch?v=fdbmzqSTPuM https://www.youtube.com/watch?v=FvLwP3BPHfU

V kontextu dalších proroctví světově uznávaných proroků pro přicházející časy: – Jsou to časy otřesů. Bůh bude třást vším, co je otřesitelné, podle svého slova: Ještě jednou otřesu nejen zemí, nýbrž i nebem. Těmito slovy naznačuje, že otřese vším stvořením a promění je, aby zůstalo jen to, co je neotřesitelné. (Žd 12) – Mnoha přicházejícím otřesům nelze zabránit, některým ano. Církev ale má tyto časy považovat za výzvu k poslednímu velkému zvěstování evangelia všem národům a má vstupovat do přicházejícího probuzení, které zároveň s Božími soudy přijde. – Události nebudou všude stejné. V některých zemích bude více Božích soudů, v jiných více Boží milosti. Mnoho bude záležet na církvích, jak budou jednat v tomto čase, zda zůstanou v odpadlém / poloodpadlém stavu, nebo zda se v pokání vrátí k Bohu. Zda vyjdou a naplní Boží povolání ve svých národech. – Zásadní význam má také to, jak se jednotlivé národy zachovaly v otázce legalizace homosexuálních manželství. Tam, kde to bylo uzákoněno, jsou mnohem více otevřené dveře pro těžké Boží soudy. Velkou vinu na tom nesou církve, které dopustily, aby tento hřích byl v jejich národech uzákoněn. – Podobný význam má to, jak se národy a církve postavily k otázce umělých potratů ve svých zemích. Krev stamilionů nenarozených dětí byla prolita a jejich krev volá k Bohu jako krev Ábelova.

PS: Vzhledem k tomu, že někomu by výše uvedené mohlo připadat příliš těžké nebo „beznadějné“, je třeba doplnit následující: – Předně je třeba si uvědomit, co sám Ježíš řekl o těchto časech: „Až uvidíte, že se tyto věci dějí, zvedněte své hlavy, protože vaše vykoupení je blízko.“ To, že se tyto věci dějí a budou dít, znamená, že Boží království je blízko, blízko je naplnění všech věcí, což samo o sobě je obrovská naděje. Pokud jsme ale byli zvyklí být upnuti převážně jen na tento pozemský svět, pokud Boží věci pro nás nebyly dosud tím hlavním, co určovalo náš život, pak samozřejmě může přijít přirozená reakce jako zármutek nebo deprese, protože pozemský svět, na který jsme se upínali, se bude otřásat a rozpadat čím dál víc. Boží království je ale neotřesitelné (Žd 12,27-28) a máme se držet neotřesitelné naděje. (Žd 10,23)
– Další věc je, jak již bylo uvedeno, že situace zdaleka nebude stejná ve všech národech. Někde budou převažovat Boží soudy, jinde Boží milost. Jak to bude v naší zemi? To uvidíme v následujících letech. Co dělaly církve v této zemi v posledních desetiletích? Nyní uvidíme ovoce jejich služby, jejich modliteb, jejich bojů a zápasů… Víme o mnoha proroctvích o tom, že naše země uvidí v brzké době obrovské probuzení. Pokud to tak bude, pak si můžeme být jisti, že v naší zemi převáží Boží milost nad Božími soudy. Neznamená to, že se této zemi vyhnou veškeré Boží soudy, kterými bude svět navštíven v těchto posledních časech, ale máme naději, že zde Boží milost převáží nad Božími soudy a že v těchto časech se miliony lidí v naší zemi obrátí ke Kristu.
– Také vzhledem k tomu, že (díky těžkému modlitebnímu zápasu mnoha křesťanů, zápasu trvajícímu již řadu let) v naší zemi dosud nebylo uzákoněno homosexuální manželství, můžeme věřit tomu, že ty nejhorší Boží soudy se naší zemi vyhnou.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód