Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Od: Anonym: A.R. <> ( 109.107.211.--- )
Kdy: 07. 03. 2019 22:08
Předmět: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Jiří Polák napsal(a):
 Tvé příspěvky jsou jen snůška lží. "modlitby nikomu nepomohly"??  Náš Pán mně vytáhl z bahna už nečetněkrát. Když jsem se topil ve svých  hříších a problémech  a volal jsem, on mě zachránil, můj život i duši!  Takových příběhů můžeš slyšet miliony, v podstatě co křesťan, to příběh.  Tebe to ale nezajímá, kdo se považuje za zachráněného, spaseného- ten se  podle tebe povyšuje.  Nevíš vůbec co to modlitba je, plácáš tady o něčem čemu v nejmenším  nerozumíš. Co kdyby sis  o tom něco přečetl v Bibli, kterou jistě máš?  Tvoje myšlení spěje k nihilismu- normální a nenormální sexualita neexistuje,  to je ale potřeba  rozšířit i na další oblasti života, takže není nic normální a nenormální,  každý rozhoduje o tom co je dobré a tím pádem vlastně nejsou žádná měřítka a  nic spolehlivého neexistuje.  To je nicota, chaos, velká nula, která spěje nikam.  Tohle je přesně bod, ve kterém když člověk dlouhodobě žije, buď směřuje k  zániku, nebo začne hledat Boha.  
Ano, tvé příspěvky jsou jen snůškou lží. Ty se topíš v problémech a nutíš někoho, aby tě z toho vysekal? Tak to jsi potom nesvéprávný, že se spoléháš na cizí pomoc. A lžeš zase v tom, že si myslím, že se každý spasený považuje za lepšího. Není to tak. Psal jsem to jen o tobě, ne o každém věřícím.
Bibli nemám a ani ji mít nechci. Mám dost jiné a záživnější literatury ke studiu. Rovněž ani moje myšlení nespěje k nějaké pomyslné nahotě. To je zase tvoje vymyšlená domněnka, na které stavíš svoje další předsudky. Nemám tudíž potřebu hledat nějaké bohy či jiné imaginární postavy. Že ses tam ocitl ty, je výlučně tvoje selhání. Mě obviňuješ z toho, že myšlení zdejších věřících nerozumím, ale ty sám se pouštíš do diskuzí o homosexualitě. Přitom ty nejsi osoba povolaná hodnotit sexuální orientaci druhých lidí. Jen si tady vylejváš svoji jedovatou žluč na něco, co se tě absolutně netýká.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód