Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Od: Anonym: A.R. <> ( ---.net.upcbroadband.cz )
Kdy: 06. 03. 2019 22:31
Předmět: Re: Homosexualita je-není léčitelná nemoc?

Martin Janča napsal(a):
 Tak promiň. Ale myslím si, že jako heterosexuál se ženou a dětmi bys byl  šťastnější, i když by to třeba byla blondýna, když máš tedy jinej vkus. Jako  homosexuál máš ten život těžší a nebudete mít s pastnerem vlastní děti  nikdy, už z tohoto důvodu.
To ti fakt neprominu. :-D Takže každý je šťastnější než já, když je heterosexuál a má děti? Takže Tomáš Řepka, tragický fotbalista, který prošustroval miliony a má jít do vězení, je vlastně šťastnější, protože měl 2 manželství a se žádnými ženami nežije? Dvě manželství, která trvala dohromady méně než vztah s mým partnerem? Je šťastnější, protože má dva syny? Dva syny, každého s jinou ženou? Syny, kteří uvidí svého otce ve vězení? Tady se mimochodem dostáváme k těm mužským a ženským vzorům. Fakt si myslíš, že jeho synové mají ve svých biologických rodičích správné vzory?
Je mi jasné, že mít děti je obrovský životní úspěch, ale nemám dojem, že Řepka by to za úspěch považoval. Možná je to úspěch pro někoho normálního. Pro takového tragéda je to spíš přítěž a možná i výsledek nějakého zvrhlého sexuálního experimentu. Řepka je jako otec totálně neschopný. Chci tím ale i říct, že děti nemusejí být to jediné, čím náš život obohacujeme. I heterosexuál se může svobodně rozhodnout, jestli bude nebo nebude mít děti. Není to ničí povinnost a nikdo k tomu nesmí být nucen. Žádný člověk není továrna na děti.
Čím dál víc pochybuju o tom, že máš zdravé myšlení. Zatím jsem nepochopil tvoje myšlenkové pochody a těžko se někdy dostanu na tvoji vlnu. Možná je to tou tvojí potlačovanou homosexualitou.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód