Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: samoterapie homosexuality

Od: Anonym: A.R. <> ( 82.202.112.--- )
Kdy: 07. 12. 2018 07:33
Předmět: Re: samoterapie homosexuality

Jiří Polák napsal(a):
 Co to je za pyšné a soběstředné reakce? To že Vám nějaký homosexuál řekl  (nebo jste sama stále lesba) že to nejde, to je nulový argument. A taky  nulová důvěra v našeho Pána a Spasitele. Homosexualita skutečně je  nenormální stav, který vyžaduje nápravu. Tím, že tento stav povýšíme na  "normální" jsme pouze od problému utekli, posunuli jsme celé  vnímání čistoty a zdravé reality tak, abychom nemuseli nic řešit, modlit se  a bojovat za osvobození!  ———  Sám jsem v určitém věku cítil vzrušení při dotyku se stejným pohlavím.  Orientace NENÍ předem daná a v průběhu dětského věku je naprosto zásadní  identifikace chlapců s mužskou rolí a dívek se ženskou. Proto mají chlapci  chodit do např. fotbalových družstev a dívky naopak.  Někteří v tom dozrávají později, tzn. mohou mít obojaké pocity delší dobu,  to ale postupně odezní. Naprosto zásadní je se "nezaškatulkovat" a  nepraktikovat nečistou homosexualitu.  V dnešní době je hnutí (hodně v USA a zemích "rozvinuté Evropy"),  které vychovává v duchu nápadu "vyber si své pohlaví". TYTO  KRETÉNY BYCH TRESTAL ODNĚTÍM DĚTÍ I SVOBODY, protože je možné, že tím  dosáhnou zmršené generace početných teploušů.
Kolik lidí ti tohle zbaštilo? Podle čeho soudíš, že zrovna ty máš pravdu? Píšeš jednu hovadinu za druhou.
Homosexualita je normální stav, i když to není většinová orientace. Orientace je předem daná, nikdo si ji nemůže vybrat. Ale svého psychiatra si vybrat můžeš, třeba tě z té poškozené mysli dostane. A pokud ne, můžeš se vydovádět ve vypolstrované místnosti.
A jen pro tvoji informaci: se svým partnerem jsem už od svých 22 let a ty ani bohové ani jiní nýmandi mi nezabrání v tom, abych ho měl rád. Běž si raději zprznit svoje ministranty a normální lidi nech na pokoji.

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód