Aktuálně v ČCE

Co hýbe s ČCE...

Odpověď na příspěvek: Re: Může vykládat Bibli jen absolvent ETF?

Od: Anonym: Hodan Daniel jr.--- )
Kdy: 11. 11. 2017 20:28
Předmět: Re: Může vykládat Bibli jen absolvent ETF?

Pardon, ale je dost podstatný rozdíl mezi nedokonalou a naprosto katastrofální češtinou - ("mňe"! a to není vše, co tato osoba dokáže). Takový člověk tu operoval svým vlastenectvím! Je to zjevně problém s intelektem.
Jinak máte jasně pravdu - kdyby neměl potíže se svojí orientací, sotva by reagoval takhle. Nasypali jste s tou "Jendou paní" sůl do živé rány. Pokud jde o "Janču", pak tato osoba tu měla zjevné problémy se svojí pohlavní identitou: jako žena odpovídala mužům na inzeráty na seznámení, jako muž si dával inzerát na seznámení s děvčetem (mezi tím se ztratil), které by muselo být zbaveno veškeré důstojnosti a mentálně retardované, kdyby na něj odpovědělo. Se "sputníky" využívali "boj proti homosexualitě" k zveřejňování lascivních obrázků mediálních "sexbomb", tedy takových, o kterých si myslí, že by se všem měly líbit. Projev neautentického vkusu.
Lze Vám ovšem závidět Váš optimismus, že se pro ně dá něco udělat, že by jim dokonce pomohla "odborná literatura" a že by se Vám ji jim povedlo doručit :-).
Mám na Vás dva osobní dotazy: jste ten farář v seznamu kazatelů Čestmír Siwek? A je Vaše jméno známkou původu z Těšínska - mluvíte polsky?

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód