Odpověď na příspěvek: Re: CovFeFe

Od: Anonym: butrus butrus fahim---.hsi10.unitymediagroup.de )
Kdy: 25. 06. 2021 19:20
Předmět: Re: CovFeFe

Nejvetsi sranda je, ze existuje celkem solidni mechanisticka evidence, ze by delsi pust (vice nez 3 dny az nekolik tydnu jenom o vode a elektrolytech) mohl byt dosti ucinny proti Covidu. Ale to zadny doktor nepripusti, protoze medicinske dogma je, ze pri nemoci je telo oslable a je potreba mu dodavat energii. Takova blbost. Vetsina lidi ma energii v tukovych bunkach tak nejmene na mesic a ti co covidem trpi nejvic, totiz obezni klidne az na pul roku az rok. Vtip je v tom, pust cloveku uplne prenastavi metabolismus - od metabolismu sacharidu k metabolismu tuku, coz uplne zmeni chemickou signalizaci v bunce a mimo jine utlumi procesy vedouci k vytvareni novych bunek (a taky k replikaci viru).
Koneckoncu, kdyz se podivate na leky, ktere se covidovym pacientum podavaji, tak pust ucinkuje jako vsechny z nich: 1. pust pusobi po nekolika dnech az tydnech silne immunosupresivne a covid pacienti dostavaji glukokortikoidy. Az teda na to, ze pust zaroven snizuje hladinu glykemie (kortikoidy ho zvysuji) a taky snizuje drasticky inzulin a existuje dost evidence, ze vysoky inzulin dost brutalne podporuje replikaci viru. 2. pust pusobi antitromboticky a covid pacienti berou leky proti srazlivosti krve.
A je toho vic, ale to bych tu musel delat dvouhodinovou prednasku.
Ono by mozna stacilo zakazat konzumaci cukru, protoze ocividne cukr je tim, co podporuje replikaci SARS-COV-2 uplne nejvic…

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód