Odpověď na příspěvek: Re: CovFeFe

Od: Anonym: P.A.Semi---.pnet.netair.net )
Kdy: 11. 06. 2021 10:36
Předmět: Re: CovFeFe

prorocká domýšlivost, hanění židů, myšlenka, že on zná věrohodná média
Ještě to zdůrazním - nejsem Prorok, jsem Informatik a Ideolog, a další věci…
O židech a jejich zločinech víte příliš málo… Když jste ale Luthersko-Kalvínská církev, víte aspoň, co o židech psal Luther ?
Ano, narozdíl od vás poznám věrohodnost médií a zohledňuji, jaký mají Bias. (Na to je potřeba si porovnat více zdrojů…) Každý to vidí z určitého úhlu pohledu. A nehledím na hanlivé nálepky. A ovšem i v nekvalitním médiu se může vyskytnout kvalitní článek, obráceně se to stává méně často ale také, a zejména se kdysi kvalitní médium může snadno zkazit. Takže posuzuji kvalitu Článku, když sem něco dávám, nehledě na Médium, které to přináší…
Tady jste psali "internetová žumpa" - to jsou třeba idnes, novinky, seznam, reflex, respekt a další podobné… Tuna balastu a většinou značně pokřivená manipulace. Takovéhle zprávy nečtu (skoro) vůbec, tím nemá smysl se zdržovat… (to "skoro vůbec" je méně než promile toho, co čtu, ale nula to není…)

Kant se mýlil, ale na to, že to bylo 18. století, to bylo dost dobré… Byla tu spousta různých bludů, tak on je jako všechny škrtnul a prohlásil, že nic než subjektivní bludy není možné… Jenže v tom, jak to tu interpretujete, přehlédl možnost, že Objektivní Pravda existuje a dá se postupně poznat, i když se ti předtím mýlili… A není to otázka subjektivních představ, je to otázka stupně poznání, a je to i otázka, že každý názor je nutně zjednodušující a pak se mohou vyskytnout dva, které to zjednodušily s malým vzájemným průnikem… (Tedy že jeden Názor na Pravdu nemusí vylučovat jiný Názor na Pravdu, i když jsou odlišné…)
πα½

Přidat příspěvek:


















Ověřovací kód